Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat trenca el silenci per revelar els seus sentiments

Joaquín Prat se sincera en directe davant de l'atònita mirada dels seus companys

Joaquín Prat es va sincerar com mai al programa 'Cuatro al día'. Concretament, el presentador va voler compartir amb els seus companys i espectadors una cosa que el fa sentir molt malament i que fa temps que pateix.

Prat, que sempre s'ha mostrat proper, no va poder evitar simpatitzar amb la polèmica que gira al voltant de Madame de Rosa. Una model i 'influencer' que fa uns dies va esclatar davant de les constants crítiques per la seva primesa. Joaquín es va fer ressò del que va passar i va revelar que ell també ha estat víctima de comentaris sobre el seu físic.

Joaquín Prat se sincera en directe sobre els comentaris que rep del seu físic

En un món on la tecnologia està a l'abast de molts, amb només un 'clic' és suficient perquè una persona es converteixi en el focus de les crítiques. I és que és massa senzill insultar o qüestionar algú emparant-se a l'anonimat de les xarxes socials.

Per als famosos i 'influencers', això ha esdevingut un veritable calvari. Un fet que va denunciar Madame de Rosa fa uns dies farta que la critiquin per ser prima. 'Cuatro al día' va recollir el testimoni de la model i el va posar sobre la taula d'actualitat.

El programa presentat per Joaquín Prat va emetre el vídeo de denúncia de Madame on se la podia veure plorant pels brutals comentaris sobre el seu físic.

«Jo sempre he estat prima, és que sembla que, per estar prima, he matat algú», començava dient. «Què et semblaria que jo li digués a algú amb sobrepès que està molt gros o que quants quilos té?», es defensava.

És evident que cadascú té el cos que té. Una cosa que també defensa Marta López, la parella de Kiko Matamoros, puix que també té una complexió molt prima per genètica i aquest fet la posa al centre de moltes crítiques i insults.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat denuncia públicament haver estat víctima d'insults pel físic | Mediaset

Després del visionament de les imatges, els col·laboradors van censurar els que critiquen el físic dels altres sense tenir en compte el mal que poden fer. Així mateix, Prat va donar suport a les paraules de la model confessant que ell també ha estat, i és, víctima d'aquests mateixos comentaris.

«Té raó fonamentalment en una cosa: a mi m'han dit últimament 'que prim estàs', com censurant la meva primesa», revelava. Tot just sentir això, els seus companys van afirmar que «estàs millor que mai», però el periodista va voler seguir amb el seu al·legat.

Joaquín Prat denuncia públicament la seva situació

No hi havia col·laborador a la taula d'actualitat de 'Cuatro al día' que no es posicionés a favor de la denúncia de Madame de Rosa. Si bé és cert que alguns asseguraven que la foto que va publicar no era la més adequada, sí que van censurar aquest tipus de comentaris despectius.

Joaquín Prat, que es va identificar des del primer moment amb la model, va continuar mostrant la seva opinió. «A ningú se li acudeix dir 'que grossa estàs'. La sinceritat està sobrevalorada», va sentenciar.

Joaquín Prat tocant-se el cabell.
Joaquín Prat no dona crèdit que s'insulti pel físic | Telecinco

Una reflexió que coincidia amb la de la 'influencer', qui va assegurar que no li passaria mai pel cap insultar algú pel seu físic. Per a la jove no ha estat plat de bon gust haver de llegir tota mena de comentaris que fins i tot l'assenyalaven de promoure trastorns alimentaris. Alguns li demanaven que es tapés i que no mostrés el seu cos, cosa que la va indignar en gran manera.

Sense poder contenir les llàgrimes, va confessar que li van entrar «ganes de sortir al carrer i demanar perdó» pel seu físic, al·legant que sempre ha estat prima. La genètica és la que és i aquí ja no hi pot fer res.

▶️ Ion Aramendi confiesa el secreto del bebé que espera con su mujer María