YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Joaquín Prat explica molt afectat que va col·laborar amb la mare dels dos menors assassinats pel seu pare a Getafe

Els silencis del presentador en 'El Programa de Ana Rosa' d'avui han fet saltar les alarmes

Imagen de Joaquín Prat.
Imatge de Joaquín Prat durant el programa. | Telecinco

  

El presentador de 'El Programa de Ana Rosa', Joaquín Prat, va col·laborar amb la mare dels dos nens presumptament assassinats a mans del seu pare a Getafe. La seva aparició en l'última emissió d'aquest dimecres, 21 de març, ha fet saltar les alarmes pels seus silencis que tant ha preocupat els altres col·laboradors i espectadors. Ana Rosa ha estat qui ha acabat explicant el perquè d'aquest silenci.

Joaquín Prat havia ajudat Raquel amb un calendari solidari que havia creat amb motiu de la malaltia del seu fill de 13 anys que patia paràlisi cerebral. De la mateixa manera, el periodista Maxim Huerta també va aportar el seu granet de sorra. «Aquest matí he llegit un correu que ens intercanviàvem fa anys», recordava el presentador. Ara té els «pèls de punta» i està molt impactat, ja que no s'esperava que succeís això.

Joaquín.

El pare es va suïcidar

Una estona després de descobrir el tràgic succés, es va acabar confirmant que era el pare dels dos nens l'home que havia estat atropellat per un tren, a l'estació de Getafe Industrial. Així doncs, l'acusat va posar fi a la vida dels seus dos fills, una nena de deu anys i un nen de dotze, per després posar un punt final ala seva. Per tant, tot va succeir el mateix dia.

Els primers informes de la investigació senyalen que l'home va provocar l'incendi a casa seva amb l'objectiu de posar fi a la vida dels menors, els quals es trobaven a la casa que tenen a Getafe quan es va incendiar el domicili. Els investigadors desconeixen els motius pels quals els hauria volgut matar, però esperen que la mare dels petits els pugui ajudar a entendre-ho tot, a conèixer més dades i avançar en el cas.


Comentaris

envia el comentari