Joaquín Prat durant un acte d''El Programa de Ana Rosa' el 27 de juny de 2019

Joaquín Prat carrega contra Rocío Carrasco per un detall tot i entendre-la

El presentador defensa Rocío Flores i lamenta que la seva mare sigui capaç de posar-la a la diana

'El Programa de Ana Rosa' ha fet un seguiment de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. És més, Rocío Flores és col·laboradora del programa i és per això que els seus companys han volgut defensar-la.


Els col·laboradors del programa no es tallen ni un pèl i sovint donen la seva opinió sobre les declaracions de Rocío Carrasco. De fet, podríem dir que Ana Rosa, Joaquín Prat i Alessandro Lequio són els més crítics amb l'exdona d'Antonio David. Avui volem destacar l'opinió de Joaquín Prat, que no entén per què Rocío Carrasco està exposant a la seva filla.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Joaquín Prat, molt crític amb les paraules de Rocío Carrasco 

«Segueixo sense entendre molt bé perquè s'estan donant detalls sobre una nena de 15 anys, d'àngel i dimoni», ha denunciat aquest dijous Joaquín Prat. Tot i això, ha assegurat que també entén els motius de la filla de Rocío Jurado. «Entenc perfectament que Rocío Carrasco vulgui que siguem conscients de l'abús que fa el pare dels fills per aconseguir fer-li mal, en aquest cas s'aprofita de la nena», ha afirmat. «Podem entendre perfectament el que ella ha viscut, el perquè d'aquesta instrumentalització, com s'ha dut a terme...», ha afegit el col·laborador.

No obstant això, malgrat afirmar que entén els motius de l'exdona d'Antonio David, ha deixat molt clar que no li sembla correcte la forma en què ho està fent, ja que d'aquesta manera només fa mal a Rocío Flores.  «Donant tants detalls, posa entre les cordes a la seva filla i no al pare, no em vull ni imaginar el que hi ha en els altres 11 minuts», ha afirmat. Cal destacar que Rocío Carrasco va demanar a Telecinco que s'eliminessin 11 minuts del documental, ja que podrien generar un gran enrenou. 

Els 11 minuts de vídeo censurats

Rocío Carrasco s'ho hauria pensat millor i hauria decidit eliminar una part del documental i mantenir-la en el secret. S'assegura que va prendre aquesta decisió per protegir a la seva filla. Tot i això, Rocío Flores ha demanat poder veure aquesta part, ja que, segons ella, té dret a saber tot el que ha explicat la seva mare. 

«Estic veient la docusèrie de la meva mare i el capítol d'avui també el veuré. M'agradaria dir una cosa. S'ha dit que s'eliminen 11 minuts del documental perquè vol protegir-me», explica Flores. «Primer, quan vols protegir a la teva filla, no fas un capítol parlant de la teva filla, per tant això de la protecció ho poso en dubte. Demano als responsables del documental i de la cadena, poder escoltar el testimoni de la meva mare, vull escoltar-lo sencer, tinc tot el dret del món», demana la filla de Carrasco. Per tant, Joaquín Prat i Rocío Flores estan d'acord en el fet que Rocío Carrasco no ha actuat de la millor manera i que ara no val penedir-se'n.