Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat revela la veritat sobre la seva exdona Yolanda Bravo

Joaquín Prat defineix com a «traumàtic» el que li ha tocat viure

Joaquín Prat és un dels presentadors estrella del Programa de Ana Rosa i de Cuatro al día, dos programes diferents que compagina a la perfecció.

Prat és un professional versàtil, ja que pot parlar tan de política com de temes de cor i realities. S'ha quedat al capdavant de la secció de cor al Programa de Ana Rosa perquè Ana Rosa encara està rebent tractament pel càncer que té. Joaquín amb Ana Terradillos i Patricia Pardo ho donen tot cada matí per mantenir amb èxit l'audiència del programa.

En l'àmbit professional li va tot de meravella. No obstant això, personalment, Joaquín ha hagut de viure un episodi força dur, del qual està començant a sortir a la llum.

▶️ Este es el motivo real del divorcio entre Joaquín Prat y su ex, Yolanda Bravo

La ruptura de Joaquín Prat

Joaquín Prat ha decidit separar-se de la seva dona després de 12 anys junts i un fill en comú. La decisió, que han volgut mantenir en privat, s'ha conegut públicament, encara que ells no han parlat d'aquest tema.

Però ara, al programa Planeta Calleja, amb Prat com a protagonista, hem tingut més detalls sobre aquesta ruptura.

Joaquín i Jesús van viatjar fins a Açores (Portugal) l'estiu passat, quan la ruptura era més recent. Joaquín estava en aquell moment bastant trist per la separació i explica que «necessitava desconnectar una mica perquè estic en un moment de la meva vida amb molts canvis, amb un repte professional molt gran i un altre personal encara més gran».

Muntatge Yolanda Bravo i Joaquin Prat
Joaquín Prat s'ha d'adaptar a la solitud després de separar-se de la seva dona | GTRES

Efectivament, Joaquín es va posar al capdavant del Programa de Ana Rosa tot just quan se separava de la seva dona. «Per mi només hi ha hagut una dona a la meva vida, aquesta dona».

No tanca les portes a l'amor, ja que explica que «sempre he pensat que la vida és per compartir-la amb una altra de personal, però entre la meva feina i el meu fill em queda poc temps».

El canvi de vida a què Joaquín Prat ha hagut d'adaptar-se

Joaquín veu com un fracàs el fet d'haver-se separat. «Les coses a vegades no funcionen, però ja m'hauria agradat que no hagués estat així. Si prens la decisió és perquè creus que és el millor per a tu i per a la gent que t'envolta».

Les causes de la separació encara no se saben, ja que mai les han explicat. Tot i això, Prat deia que el fet de fer dos programes diaris «igual em costa el divorci». I és que detallava que «em quedo a la tele des de les onze del matí fins a les nou del vespre i gairebé no veig la meva família».

Prat s'està adaptant a poc a poc a la vida de solter. Es van publicar unes fotos en què se'l veia amb una altra dona, anomenada Ana, i després es va rumorejar que va viatjar a les Maldives amb una altra amiga, Natalia. Però ell encara no ha confirmat res, almenys de moment.

«No és fàcil aquest canvi de vida i moltes vegades m'enfonso. M'espantava la solitud, però ara m'està començant a agradar. Per a mi ha estat un procés molt traumàtic, ara soc feliç a estones», explicava emocionat.

Els altres fills de Joaquín Prat

Joaquín Prat, durant aquests dotze anys al costat de Yolanda, ha tingut una molt bona relació amb els tres fills que ella ja tenia d'una relació anterior.

El popular periodista ha explicat que «els estima com si fossin els meus fills, ara ells han de decidir quin paper volen que jo jugui a les seves vides». «Primer me'n vaig enamorar i després d'aquests nens», va explicar en el seu moment.

Joaquín Prat
Per a Joaquín Prat la seva feina és el que li manté ocupat en aquests moments | Telecinco

Yolanda és psicòloga i és molt bona amiga de la Paula Echevarría i la seva parella, Miguel Torres. Després de diversos rumors de crisi, que se sentien des de feia temps, Joaquín i ella van decidir posar punt final a la seva relació.