Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat confirma al seu fill petit que s'ha acabat

Joaquín Prat sap que la seva vida no tornarà a ser la mateixa

Paolo Vasile encara no dona crèdit al que passava a començaments d'aquesta setmana amb una de les seves presentadores estrella. I és que, Sonsoles Ónega abandonava Mediaset sense previ avís i això provocava un canvi significatiu a Telecinco.

Així doncs, un dels que ha vist com ha canviat la seva vida laboral després de la marxa de Sonsoles ha estat Joaquín Prat. El presentador s'assabentava en directe a Cuatro al día que era l'escollit per Vasile per ocupar la cadira que havia deixat la periodista.

Mediaset raonava aquest canvi com un «rellançament de la sobretaula» en un breu comunicat. A més a més, aquest dimarts es va produir una reunió de Prat amb la cúpula de la cadena per formalitzar les condicions del nou futur laboral.

Paolo Vasile encara no es creu que hagi anat a la competència

Així, s'ha decidit que Joaquín Prat deixi les seves funcions de presentador a Cuatro al día i se centri exclusivament als matins de Telecinco. Per tant, Joaquín Prat deixarà el format que presenta des del novembre del 2019, quan va ocupar el lloc de Carme Chaparro.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile ha decidit canviar de lloc el presentador de Cuatro al día | EUROPA PRESS

La reunió ha estat fructífera amb els homes de confiança de Paolo Vasile, tal com revela una font propera a Mediaset. «Han estat totes les parts d'acord. No tenia sentit que es mantingués en dos formats semblants, que s'emeten amb tan poc temps de diferència», revela.

Paolo Vasile ja sap qui serà el substitut de Sonsoles Ónega

«La cúpula de la productora i la cadena estan agraïdes a Prat per remar a favor d'obra en una situació que han qualificat de traïció inesperada. Sonsoles no havia comunicat absolutament res abans», revela a una coneguda revista una font d'Unicorn Content.

El cas és que Semana publicava fa unes hores que des de la productora asseguraven que «Joaquín s'ha assabentat de la marxa de Sonsoles alhora que la resta d'Espanya».

Sonsoles Ónega i Joaquín Prat
Sonsoles Ónega marxa (de mala manera) de Telecinco | GTRES

A més a més, s'assabentava de sobte que seria el substitut de Sonsoles. «No ha tingut temps ni de gestionar-ho quan ja s'havia anunciat la seva incorporació com a presentador a Ya es mediodía», expliquen.

La marxa de Sonsoles a Antena 3, tot un cop per a Vasile

La veritat és que aquesta marxa inesperada de Sonsoles ha agafat amb el peu canviat tant l'audiència com la productora i la cadena.

«La notícia ha agafat per sorpresa Unicorn i tota la cadena. Sonsoles ha passat aquesta tarda diverses hores reunida amb la cúpula de Mediaset, que ha intentat convèncer-la que revoqués una decisió que ja havia pres. S'ha mostrat molt segura amb la seva marxa en tot moment», apunta una font de Telecinco.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile no s'esperava la sortida abrupta de la presentadora | GTRES

I per si no n'hi hagués prou, fonts pròximes a la productora Unicorn Content s'han mostrat contrariats després del qual va passar aquesta setmana.

«El que produeix més ràbia és que els ha agafat amb el peu canviat. Fa quatre dies que s'havia anunciat el nou projecte de Sonsoles amb la cadena i la productora. Ha gaudit de la confiança de la cadena i de la mateixa Ana Rosa, que la veien com a successora de la reina dels matins», expliquen.

Des d'Unicorn es considera que aquest moviment de Sonsoles Ónega no és precisament flor d'un dia, sinó que ja feia temps que el meditava fins que finalment ha decidit dur-lo a terme.

«La cúpula d'Unicorn està sorpresa. Una decisió d'aquesta magnitud no es pren en un dia i la productora ho té molt clar. Se n'han assabentat els últims d'una cosa que feia temps que es gestava», lamenten.

▶️ El fichaje de Sonsoles Ónega por Antena 3 desata la guerra en Telecinco