Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat confirma que la malaltia és greu i lamenta no haver-ho dit abans

Kiko Matamoros ha desvelat els seus sentiments

Joaquín Prat, un dels comunicadors més estimats de la televisió, ha aprofitat la seva influència per conscienciar sobre un tema. Tot arran que Kiko Matamoros, actual concursant a Supervivientes, ha parlat de la seva addicció a les drogues, una malaltia realment preocupant. Per això, el periodista s'ha dirigit als seus espectadors per deixar clar que cal aturar el problema com més aviat millor.

Joaquín Prat ha escoltat l'última entrevista que Kiko ha concedit a Supervivientes 2022 i ha donat la seva opinió de manera contundent. Creu que el col·laborador ha estat jugant al límit i vol que el públic comprengui que és un atreviment molt perillós. «Amb la vida que ha portat podem dir que és viu de miracle», comentava a El Programa de Ana Rosa.

Imatge de Kiko Matamoros.
Joaquín Prat ha comentat la darrera hora de Supervivientes | TELECINCO

Joaquín ha escoltat les declaracions del col·laborador de Sálvame, qui lamenta no haver-los dit a certs familiars com els estimava. Llavors, el presentador aprofitava per confessar que ell també se'n penedeix de no haver demostrat abans els seus sentiments. De fet, és una de les poques vegades que parla en termes tan profunds, ja que sol ser molt reservat amb la seva vida privada.

«Que important és això, dir als éssers estimats en vida com els estimes perquè els que no hem tingut aquesta oportunitat després ho hem lamentat», ha declarat Prat. Després continuava analitzant les tremendes confessions que Kiko ha fet al programa de supervivència.

Joaquín no comprèn com Matamoros està tan bé físicament havent-hi portat una vida tan fosca i poc recomanable en termes de salut. «No podem entendre que sigui viu: 50 anys addicte a la cocaïna i fumant tres paquets diaris». El periodista creu que Kiko «té sort de ser viu» perquè els seus hàbits són completament perillosos.

Joaquín Prat fa sonar les alarmes

Joaquín comprèn que Kiko Matamoros estigui en tractament i admira que hagi deixat enrere les addiccions, però ha condemnat el seu passat. Així, ha explicat al públic que portar un estil de vida semblant genera un risc massa gran. I és que creu que el col·laborador podria haver tingut un problema seriós en qualsevol moment, encara que sembla que ha tingut sort.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat ha guanyat l'afecte de l'audiència | Mediaset

«El temps no és recuperable i de cop i volta t'adones que ni els teus fills han gaudit prou de tu. És un gravíssim error que he comès que crec que no té reparació», comentava Matamoros entre llàgrimes. Davant d'aquestes declaracions, el presentador d'El Programa de Ana Rosa ha aprofitat per fer-ne una reivindicació.

Prat també lamenta no expressar els seus sentiments, dir el que sent abans que sigui massa tard. Amb els seus fills sí que té plena confiança, però és possible que amb altres familiars, pel que ha explicat, no hagi estat tan expressiu. «No sé, em sortia dir-ho així», ha comentat el periodista quan ha acabat el seu discurs.

Joaquín Prat se sorprèn en descobrir la veritat

Joaquín té per costum estar lluny de qualsevol conflicte, ja que no entra en problemes que no li pertanyen per no sortir damnificat. Tot i això, quan ha escoltat les paraules de Kiko Matamoros no ha tingut més remei que dir el que pensava. I és que, creu que l'estil de vida que ha portat és completament desencertat, encara que valora que de mica en mica ho estigui deixant enrere.

Prat també ha aplaudit la valentia que ha tingut el supervivent en reconèixer que hauria d'haver estat més expressiu amb certes persones. Alhora, és possible que el company d'Ana Rosa Quintana també hagi comès un error semblant, ja que s'ha sentit identificat amb les seves paraules. Però el que sí que ha deixat clar és que la malaltia de Matamoros és força greu per prendre-la a la lleugera.