Joaquín Prat al plató de Telecinco

Joaquín Prat destapa el nou drama d'Ana Rosa i trenca el públic

Joaquín Prat ha enviat un missatge important a Ana Rosa Quintana

Joaquín Prat fa molt de temps que treballa a la petita pantalla i durant una gran part de la seva carrera ha estat al costat d'Ana Rosa Quintana.

La presentadora continua allunyada dels mitjans perquè està lluitant contra un càncer, però les últimes notícies són esperançadores.

El tractament funciona i cada vegada falta menys temps per gaudir del seu talent televisiu.

Joaquín Prat ha transmès una informació molt positiva, però que ha fet saltar totes les alarmes als passadissos de Telecinco.

La líder d'El programa de Ana Rosa es recupera favorablement, però no hi serà en un dels moments més importants per a tothom. L'espai ha complert 4.300 emissions, tot un rècord dins del món de la televisió.

Joaquín Prat tocant-se el cabell.
Joaquín Prat ha enviat un missatge que afecta Ana Rosa Quintana. | Telecinco
 

Joaquín coneix a la perfecció el funcionament del món del cor, per això és força curós quan parla de la seva amiga Ana Rosa. Sap que és una persona força perseguida i que qualsevol dada contextualitzada pot provocar una autèntica tempesta.

Tot i això, no ha pogut evitar recordar-se'n mentre feia públic el gran mèrit del programa.

Joaquín, mirant a càmera, ha comentat: «Demà complim 4.300 programes i faltes tu, aquí t'estem esperant».

Els espectadors s'han adonat que la periodista no hi serà en aquest esdeveniment, però la situació no és greu.

Una coneguda revista ha publicat unes fotografies que demostren que Quintana avança en el seu procés de recuperació.

Ana Rosa Quintana és una de les cares més estimades i respectades dels mitjans de comunicació, per això ningú no en vol parlar.

A Telecinco eviten donar cap informació, ja que estan intentant que desconnecti el màxim possible de tot aquest món perquè aconsegueixi recuperar-se com més aviat millor.

És una dona forta i valenta, així que tothom sap que superarà aquest cop dur sense cap mena de problema.

Joaquín Prat anuncia la data definitiva: «Cada vegada és més a prop»

Joaquín és molt més que el company d'Ana Rosa Quintana, forma part del seu cercle d'amistats i fora de càmeres també formen un equip.

El presentador és una de les poques persones que sap la data exacta en què reapareixerà la reina dels matins. Tot i això, prefereix ser prudent i no revelar aquesta dada perquè sap que generarà molta expectació.

Muntatge amb fotos de Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat.
Joaquín Prat és amic íntim d'Ana Rosa. | Instagram - Telecinco
 

Prat, sense revelar cap informació massa precisa, ha assegurat que la tornada d'Ana Rosa es produirà més aviat del que ens pensem.

«El moment de la seva tornada i la seva tornada està cada vegada més a prop», ha deixat caure entusiasmat. Els col·laboradors que estaven al seu costat, com ara Bibiana Fernández, s'han emocionat en escoltar-lo.

Ana Rosa tornarà al capdavant dels matins de Telecinco, però té un nou revés: no hi serà a l'aniversari del programa. És possible que aquest succés l'hagi afectat, ja que manté una relació fantàstica amb tots els membres del seu equip.

Ara, però, l'important és que estigui centrada en la seva recuperació i en el seu benestar.

Joaquín Prat s'emociona en veure Ana Rosa

Joaquín, com també ho ha fet el públic, ha vist les darreres fotografies que han sortit publicades d'Ana Rosa Quintana.

Aquestes imatges demostren que la presentadora és una gran lluitadora, ja que no hi ha res que faci que perdi el seu somriure. Fa uns dies va enviar un missatge per tranquil·litzar la gent que s'havia preocupat per ella.

«Afortunadament em trobo molt bé i ja estic a la recta final de la químio», va escriure Quintana al seu compte d'Instagram.

Recordem que segueix treballant fora de càmeres, ja que és tan inquieta que necessita tenir alguna cosa al cap.

Compleix tots els seus reptes professionals i cada dia que passa demostra que es mereix el tron que ocupa a Telecinco: el de la reina dels matins.