Fotomuntatge amb les cares de Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana

Joaquín Prat fa enfadar Ana Rosa Quintana per les seves paraules en directe

Joaquín Prat sempre s'ha caracteritzat per ser molt directe

Joaquín Prat s'ha tornat a convertir en el protagonista indiscutible de El programa de Ana Rosa. I és que, si hi ha alguna cosa que caracteritza aquest conegut presentador de televisió és la seva personalitat i el seu fort caràcter.

Més d'una vegada, aquest periodista ha mostrat que no té cap problema a l'hora de donar la seva opinió sobre qualsevol tema i això és un fet que, de vegades, el pot afectar.

Pla del presentador Joaquín Prat al programa Cuatro al día
Joaquín Prat s'ha convertit en una de les cares més importants de 'El programa de AR' | Cuatro

Aquest dijous, 21 d'abril, Joaquín Prat ha fet una cosa que ha aconseguit emprenyar Ana Rosa Quintana. Tot i que són grans amics, a 'la reina dels matins' no li ha agradat que el seu substitut s'enfrontés públicament a una de les seves col·laboradores.

Malgrat que aquests últims mesos Marta Riesco s'ha convertit en un dels principals maldecaps de la seva superior, la veritat és que la presentadora oficial d'aquest matinal no vol que hi hagi problemes entre els seus treballadors.

Ara, i fart del seu comportament, Joaquín Prat i la periodista han començat, en directe, en una forta discussió que ha acabat de la pitjor manera possible.

Joaquín Prat deixa sense paraules Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana està a punt de recuperar la seva vida d'abans. En uns dies, la presentadora de El programa d'AR se sotmetrà a una determinant operació que posarà fi al seu malson.

Però, de moment, haurà de continuar confiant en els seus tres substituts. I, malgrat que encara no pot tornar al seu lloc de treball, segueix molt pendent de tot el que passa al seu programa.

Aquest dijous, 'la reina dels matins' ha pogut veure en directe la forta discussió que han protagonitzat Joaquín Prat i Marta Riesco.

Joaquín Prat i Ana Rosa
Ana Rosa no esperava la reacció de Joaquín Prat | Catalunya Diari

Durant l'emissió d'aquest matinal de Telecinco, El presentador va donar pas a la periodista que es trobava a la redacció del format. L'ex d'Antonio David Flores va confessar que no se sentia gaire còmoda amb allò que el seu company acabava de dir sobre ella.

«Abans de tot, crec que t'ha molestat que hagi dit que ets molt més entretinguda a Ya son las ocho que aquí, a El programa de Ana Rosa?», li va preguntar el català.

▶️ Joaquín Prat aclara los rumores sobre Marta Riesco tras la gran bronca en directo

«M'ha molestat més això de les neurones», va assegurar la reportera, una mica molesta. «Que les tens més despertes a la tarda i per això potser ets més entretinguda, això és que les tens, oi?», li va preguntar Joaquín amb ironia.

«No, jo les neurones sempre les tinc actives, el que passa és que hi ha preguntes que em fan d'una manera a la tarda que no se'm fan al matí», li va respondre la Marta molt contundent.

Després d'escoltar la seva companya, el substitut d'Ana Rosa li va retreure el silenci que mostra a cadascuna de les seves intervencions al programa.

Imatge de Marta Riesco a Telecinco
Marta Riesco, a l'ull de l'huracà | Telecinc

«Ah!, no t'he tractat jo amb la màxima educació, preguntant-te amb la màxima educació i aguantant que no em contestis a la majoria de preguntes que et faig!», va dir el presentador sorprès.

Marta Riesco va voler aclarir que «les mateixes preguntes que em vau fer al matí no les vaig contestar a Ya son las ocho».

Per intentar resoldre el tema, Joaquín Prat ha assegurat que està «encantat que a Ya son las ocho et mostris així, parlis de tot i em sembla fantàstic. M'agradaria que aquí passés el mateix, últimament veig que no és exactament igual».

«No és un atac, potser efectivament és que jo no faig les preguntes correctes i a Ya son las ocho te les plantegen de millor manera... Intentaré millorar, Marta», va sentenciar l'amic d'Ana Rosa Quintana. «Jo també intentaré millorar en les respostes que et dono», va assegurar la seva companya, enterrant la destral de guerra.