Joaquín Prat a 'El programa de AR'

Joaquín Prat li explica al seu fill petit el secret de la seva nova xicota

Joaquín parla per primera vegada sobre els seus problemes per conciliar

Joaquín Prat va ser un dels grans protagonistes a l'entrega dels premis La Alcazaba, a Àvila. El seu espai, 'Cuatro al día', va ser reconegut com a 'Millor programa de televisió en el format diari', i ell es va encarregar de recollir el guardó. El més vistós de tot va ser el seu discurs, on va abordar per primera vegada certes qüestions familiars.

«Que difícil és conciliar, és un dret dels nostres fills i no sempre ho aconseguim», va assenyalar el presentador de Mediaset. Va demanar disculpes «per no haver pogut ser l'any passat, però estava intentant conciliar».

En un to molt crític, Joaquín reclamava als presents treure-li «els colors a la colla de pocavergonyes que hi ha en aquest país, que són minoria, i donar-los un toc». Parlava molt clar i sense censures, mostrant-se molt dur amb la classe política.

Joaquín Prat
Joaquín Prat, abans de l'entrega de premis La Alcazaba | GTRES

«Molta gent pensa que els mitjans estan subvencionats i hem de dir el que vulguin que diguin. Diem el que volem, el que és honest amb la gent que ens veu», defensava el conductor de 'El programa de Ana Rosa'.

Cal no oblidar que el periodista té un fill de 8 anys fruit de la seva relació amb Yolanda Bravo. Fa gairebé un any la parella decidia separar-se després de 12 anys junts. La ruptura va suposar un procés força «traumàtic» per a ell, com confessava a Jesús Calleja fa unes setmanes.

Li explicava a l'aventurer que «la vida és per compartir-la i viure-la en parella». Per això no era gens feliç estant sol. Durant els darrers mesos se l'ha vinculat amb diverses noies.

Les revistes l'han captat molt il·lusionat darrerament amb l'empresària catalana Natalia Barrilero. Però ell, fidel al seu estil, mai no s'hi ha pronunciat. Opta per ser molt discret amb tot allò que té a veure amb la seva vida personal.

Joaquín Prat es mostrava molt agraït pel premi que havia recollit a Àvila. Un cop al seu programa va explicar que «el reconeixement és per a l'equip de 'Cuatro al dia'. Nosaltres som el que som gràcies a vosaltres, que sempre sou els protagonistes i no em canso de dir-ho, però és veritat».

Agraïa als espectadors la confiança que hi havien dipositat. «No perdem de vista els destinataris de tot el que fem cada dia durant tres hores. És per intentar que estigueu informats, passeu una tarda entretinguda i us deixeu emportar».

Però no només es va enrecordar de l'audiència, també de la gent que l'acompanya cada dia al programa. «També vull dir que els nois que formen aquest equip són absolutament extraordinaris. M'ensenyen cada dia com es pot buscar sempre un enfocament diferent de l'actualitat i de la informació», va subratllar.

▶️ Las dos chicas de Telecinco que fueron de fiesta con Piqué

Joaquín Prat, agraït als seus companys

Joaquín Prat va aprofitar el guardó per dedicar-lo als seus companys de redacció, però també a «productors, càmeres, realització...». Va voler deixar clar que «l'agraïment és d'aquest modest presentador a tota la gent amb qui tinc el gust de treballar».

Confia que «ens donin molts més, però el premi, en realitat, sou vosaltres», concloïa el periodista. Això sí, va explicar que se l'havia oblidat a casa, però el portaria a l'estudi per compartir-lo amb l'equip.

Joaquín Prat
El periodista es va mostrat agraït | Cuatro

Sense cap mena de dubte, les paraules del presentador durant el lliurament de premis no van passar desapercebudes. Va demanar solucions perquè les families poguessin conciliar. Si escau ho té complicat.

Joaquín es passa gairebé tot el dia a les instal·lacions de Mediaset. Dedica la major part del temps a conduir dos espais. Això impedeix passar més temps amb el seu fill i amb la seva parella.