Fotomuntatge amb les cares de Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana

Joaquín Prat no pot amagar el secret d'Ana Rosa Quintana

Prat ha deixat clara la postura de la seva cap, Ana Rosa Quintana

Joaquín Prat està molt content perquè la seva cap Ana Rosa Quintana és cada cop més a prop de tornar a la televisió després del tractament de càncer. Tan feliç està pel seu retorn imminent que no ha dubtat a revelar-ho a la televisió. I tampoc ha pogut amagar que ella segueix mantenint una 'guerra' amb la productora 'rival', La Fábrica de la Tele.

Ha quedat en evidència aquesta 'batalla' perquè a 'El programa de AR' s'ha 'passat de puntetes' per la 'Sálvame Fashion Week'. Un espai que ha estat tot un èxit per a Telecinco, però Prat i els seus companys amb prou feines li han donat reconeixement.

Joaquín Prat, al mig del conflicte

Joaquín Prat és un dels presentadors més coneguts de Mediaset, grup on sap que hi ha una 'guerra'. Ens estem referint a la que mantenen La Fábrica de la Tele, que fa 'Sálvame', i Unicorn, que té espais com 'El programa de AR'. Dues productores, les més rellevants de Telecinco, que fa més d'un any que estan enfrontades.

L'origen d'aquesta batalla campal és a la docusèrie de Rocío Carrasco, realitzada per La Fábrica. I és que Prat i el programa van arribar a qüestionar el testimoniatge de la protagonista. Però és que a més van quedar en evidència amb imatges del passat en haver donat veracitat a fets que es van demostrar que eren falsos.

Aquesta circumstància no va agradar gens a Ana Rosa Quintana i al seu equip, que es van veure qüestionats i que van rebre crítiques per part de 'Sálvame'. Tant és així que en ser posats en evidència van decidir deixar de comentar aquesta sèrie d'un dia per l'altre. D'aquesta manera, van trencar amb la tònica habitual que als programes es parli d'altres espais de la cadena.

Ana Rosa Quintana al plató del seu programa
La docusèrie de Carrasco va deixar en evidència 'El programa de AR' i va començar la guerra entre les productores.   | Mediaset

Aquest va ser l'inici del conflicte mediàtic, que va augmentar quan Ana Rosa Quintana va fitxar la filla de Carrasco com a col·laboradora. Un conflicte que encara segueix latent d'acord amb el que ha passat aquests últims dies.

▶️ Ana Rosa Quintana reaparece y sorprende a todos con su aspecto

Joaquín Prat no pot amagar la postura d'Ana Rosa Quintana

Joaquín Prat sap que, des del que va passar amb Carrasco, res no ha tornat a ser igual entre les dues esmentades productores. I a més no ha pogut amagar que segueix havent-hi guerra entre elles d'acord amb el que ha passat aquesta setmana.

El que ha passat és que dimecres a la nit es va emetre amb un enorme èxit la desfilada de moda de la 'Sálvame Fashion Week'. Els col·laboradors del programa van exercir com a models per un dia de grans dissenyadors i altres novells. I van conquerir l'audiència amb l'espectacle que van donar forma i van aconseguir ser líders en el seu horari amb un 17,1%.

Nombrosos mitjans del nostre país es van fer ressò de tot el que va passar en aquesta cita especial. I tenint en compte que va ser un boníssim resultat per a Telecinco, tot feia imaginar que a 'El programa de AR' en parlarien llarg i estès. Però res més lluny de la realitat.

Joaquín Prat i els col·laboradors van deixar per al final del format la referència a l'esmentada passarel·la. Així, van emetre un ràpid i senzill resum després del qual pràcticament no van comentar res. Només van optar per enviar-li un missatge d'ànim a Chelo García Cortés, que va patir una caiguda i va haver d'abandonar la gala.

És més, al programa d'Ana Rosa Quintana, pràcticament ni van ressaltar que María Patiño, que va ensenyar sense voler un pit, s'havia proclamat guanyadora del programa.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat i els seus companys parlen sobre la 'Sálvame Fashion Week'.   | Mediaset

Per tant, van deixar clar que el ressentiment entre Unicorn i La Fábrica segueix latent. I és que a l'espai de Joaquín Prat no van tenir ni el detall de donar l'enhorabona com es mereixia per l'èxit aconseguit amb la 'Fashion Week'. Sembla que davant la companyonia, ara prima el recel o l'enveja, diguem-ne com vulguem.