Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat ja no pot més i envia una petició desesperada

Joaquín Prat interromp el programa per enviar un missatge a direcció

Joaquín Prat esclatava en directe a El programa de Ana Rosa en apreciar una situació que el va fer sentir molt incòmode. Durant l'emissió del Club Social, on es va abordar l'última hora de Supervivientes 2022, el presentador va interrompre la secció.

Prat va observar que alguna cosa no encaixava mentre ell presentava i es va queixar en directe. La decoració escollida no va ser gaire encertada i així ho va traslladar a la direcció en directe.

Joaquín Prat
A Joaquín Prat li agrada sentir-se còmode a la seva feina | Mediaset

 

Joaquín Prat esclata en directe i llança una petició a la direcció

Com cada matí, Joaquín Prat es disposava dijous passat a liderar el debat d'actualitat al Club Social. L'última hora de Supervivientes era el tema escollit i els col·laboradors ja estaven preparats per exposar les seves opinions.

Per a Prat és fonamental sentir-se còmode al seu lloc de treball i per això no va trigar a apreciar que alguna cosa no encaixava a l'hora de presentar. Assegut al seu habitual lloc a la butaca, no va trigar a apreciar que la nova decoració del plató no era la més encertada.

Cada cert temps, diversos elements decoratius són canviats i substituïts per altres per ambientar el debat. En aquesta ocasió, i amb motiu de l'última hora a Hondures, la decoració era una mica més tropical.

▶️ Este es el motivo real del divorcio entre Joaquín Prat y su ex, Yolanda Bravo

No obstant això, hi havia dues coses que van provocar la distracció i el disgust de Joaquín. Es tractaven de dos lloros ubicats darrere seu que li van provocar mals de cap. Bàsicament, perquè quan es va veure amb ells a la pantalla no li va agradar el resultat.

Va intentar per tots els mitjans modificar la seva ubicació al sofà perquè aquestes aus no sortissin darrere seu, però no ho va aconseguir. En vista del seu fracàs, va interrompre la secció per mostrar el seu malestar i sol·licitar a la direcció que fes alguna cosa.

Joaquín Prat perd la paciència: «Semblo ximple»

Segurament, Joaquín Prat no va pensar mai que la seva feina es veuria afectada per la presència inanimada de dos lloros de decoració. Tot i això, aquell moment es va produir en directe i el presentador no va trigar a enviar una petició desesperada.

«Quan pugueu em traieu els lloros? Que semblo ximple», va dir en directe interrompent el Club Social. Prat havia estat una bona estona evitant que els animals sortissin darrere seu, però no ho va aconseguir.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat es farta dels lloros que té darrere d'ell | Mediaset

«Traieu-me els lloros que he de buscar l'angle de càmera perquè no apareguin els lloros sobre el meu cap», va afegir molest. Sense cap dubte, la nova decoració del plató no va ser del seu gust i el feia sentir incòmode a la feina.

Tanmateix, i per calmar la situació, Prat va donar una alternativa per buscar una nova posició als molestos lloros. «Poseu-los a Pepe o a Lequio», va proposar fent referència a Pepe del Real i Alessandro Lequio.

D'aquesta manera, els lloros passarien a compartir pla amb els dos companys i ell podria tornar a exercir la seva tasca de presentador sense distraccions. Lluny de molestar-se, els seus companys de feina han somrigut davant la idea de Joaquín.

Al final del programa, la polèmica decoració encara es trobava a la seva posició original. Tocarà esperar l'emissió d'avui per veure si la petició desesperada de Joaquín ha estat escoltada i els molestos lloros han desaparegut darrere seu.

Joaquín Prat al plató de Telecinco
Joaquín Prat demana que els lloros se'ls fiquin a altres companys | Telecinco

Aquesta anècdota se suma als nombrosos moments que Joaquín ha protagonitzat durant aquests dies. El més crític és la topada que va tenir en directe amb Marta Riesco o la crida d'atenció a Rocío Flores per la seva negativa a parlar de certs temes.