MOBILITAT

Cap carretera tallada en aquests moments

Joaquín Prat es rapa en directe al 'Programa de Ana Rosa'

Havia fet una promesa si Pilar Abel resultava no ser filla de Salvador Dalí
Imatge de l'instant en què Prat s'ha rapat el cap | Telecinco

 

Sembla que també hi ha espai per a la broma al programa d'Ana Rosa. En aquesta ocasió, ha estat el presentador del programa, Joaquín Prat, el que ha protagonitzat un moment inoblidable al programa de Telecinco.

Fa uns mesos, després que sortís a la llum el cas de Pilar Abel, una senyora que assegurava ser filla del difunt artista Salvador Dalí, Prat la va creure i va decidir demostrar-ho fent la promesa de què, en cas que la història no fos certa, permetria que li rapessin el cabell en directe al programa.

Aques divendres, la data indicada

Finalment, i després que la realització del programa no hagi estat capaç de trobar el moment exacte en què el presentador va pronunciar el jurament, el presentador ha assumit el seu compromís i s'ha deixat passar la màquina de rapar pel cap. «Avui he demostrat que compleixo les meves promeses», ha afirmat. I és que, ja fa mesos, les anàlisis d'ADN van demostrar que Abel no era qui assegurava ser.

 

L'abans i el després del tall de cabell del periodista | Telecinco

 

Els riures no s'han fet esperar a plató. La mateixa Ana Rosa ha sentenciat: «Mira que el Joaquín és guapo, però sense cabell el podríem enviar a la muntanya». Davant aquesta afirmació, el periodista no ha pogut fer res més que acceptar que aquesta era la realitat i s'ha afegit a la broma: «Però si sóc tot orelles, nas i boca. Mira quin nassot!», s'ha lamentat.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris