Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat reconeix la infidelitat que ha revolucionat el seu programa

El presenatdor ha preguntat a Rocío Flores sobre la presumpta infidelitat de la seva parella

Joaquín Prat és conscient que fa dies que tothom parla de Rocío Flores. I és que dimecres passat van sortir a la llum unes informacions que deixaven en molt mal lloc la seva parella, Manuel Bedmar.

La revista 'Lecturas' va treure en portada una entrevista exclusiva amb Laura Gutiérrez, una de les suposades amants del jove.

A més, 'Sálvame' va anar més enllà i va emetre uns àudios i uns whatsapps que Manuel s'havia intercanviat amb Rocío i que deixaven clar que ell l'hauria enganyat amb Laura.

Suposada conversa entre Manuel Bedmar i la seva amant
Manuel Bedmar s'hauria intercanviat whatsapps amb una suposada amant | Mediaset

Divendres, a 'El programa de Ana Rosa', Joaquín Prat volia preguntar a Rocío Flores sobre aquestes presumptes infidelitats del seu nòvio després de la crisi que van patir a principi d'any. Un sotrac que han resolt de la millor manera, segons confirmava fa uns dies la col·laboradora de Telecinco.

Joaquín Prat ja no pot amagar més la infidelitat

Joaquín Prat no va esperar ni mig minut per preguntar a la seva companya de feina què li semblava l'exclusiva que posava en dubte la seva relació amb Bedmar.

Joaquín Prat tocant-se el cabell.
Joaquín Prat no dona crèdit al que ha descobert sobre Rocío Flores | Telecinco

Rocío, que va aparèixer una mica més recuperada de la lipoescultura a què s'havia sotmès uns dies abans, va respondre a Joaquín Prat. Però no va deixar clar en què ha afectat la parella que tot Espanya sàpiga que ell suposadament li ha estat infidel.

Sobre l'operació, Rocío va revelar que la recuperació estava sent lenta i dolorosa, però que ho intentava portar el miilor possible.

«Estic molt millor, tot i que no puc seure. A part de portar el cos sencer faixat, porto una taula, i he d'estar estirada o dreta», ha dit la jove.

Joaquín Prat, per la seva banda, es va interessar per l'estat de salut de la jove. I va aclarir a l'audiència la manera com Rocío Flores parlaria  al 'Club Social'.

Imatge de Manuel Bedmar durant un vídeo informatiu de Sálvame sobre la suposada deslleialtat a Rocío Flores
La presumpta amant de Manuel Bedmar va trencar el silenci a 'Sálvame' | Mediaset

«Farem una cosa inèdita, i és que per primera vegada un dels col·laboradors estarà dret participant al 'Club Social' per qüestions mèdiques. No s'estranyin». Així es va expressar el presentador, i va explicar que Rocío havia optat per estar dreta durant l'estona que col·laborés.

Joaquín Prat torna a ser 'torejat' per Rocío Flores

Després de tres dies sense pronunciar ni una paraula sobre el tema que li pertoca, finalment, Rocío Flores va trencar el silenci. «Tot segueix exactament igual amb el meu nòvio. Estic bé, tot està en ordre», va confessar la filla d'Antonio David Flores.

Fotomuntatge de Rocío Flores i Joaquín Prat
Divendres passat, Rocío Flores i Joaquín Prat es van retrobar a Telecinco | Catalunya Diari

Joaquín Prat va anar més enllà i li va preguntar si ella i la seva parella havien parlat sobre aquesta suposada deslleialtat. La jove, sense mullar-se gaire, va dir el següent. «Em mantinc en la meva línia. No he parlat de la relació i no ho faré».

«Després de tot el que he passat, això és mínim. Cadascú que digui el que vulgui, però jo no parlaré de la relació, és la realitat. La meva vida segueix amb normalitat, continuaré fent vida normal, tal com està, i que la gent digui el que vulgui», va sentenciar.

▶️ Rocío Flores, rota al oír las últimas noticias sobre las infidelidades de su novio

La veritat és que els àudios que van sortir a la llum són notoris, encara que Rocío no va voler opinar al respecte ni revelar si havia parlat amb Manuel. «Al seu dia vau parlar i ho heu mastegat junts», va dir Joaquín Prat. Afirmació a què ella va contestar: «Segueixo cap endavant amb la meva vida».