Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat confirma el secret que canvia la vida de la seva germana Alejandra

Joaquín Prat és força discret i no acostuma a parlar de la seva família

Joaquín Prat té la sort de pertànyer a una família important, però no s'ha aprofitat mai de la fama dels seus cognoms. La seva trajectòria és prou extensa per no haver de dependre de ningú, per això és una cara tan respectada. La seva germana Alejandra també es dedica al periodisme i ha treballat a la televisió, però està a punt de canviar de vida.

Joaquín Prat ha confirmat, gràcies a una informació publicada a la revista Pronto, que Alejandra ha reprès els seus vells costums. La periodista vol reprendre la seva trajectòria esportiva i s'està preparant per participar en els Jocs Olímpics de París 2024. És una experta en doma clàssica i ha aconseguit grans premis amb els cavalls.

Muntatge Joaquin Prat i la seva germana
Joaquín Prat té bona relació amb la seva germana | Cuatro

Joaquín prefereix no parlar de la seva família als mitjans de comunicació per no aixecar sospites, però ja no pot amagar el secret. Alejandra pretén centrar-se en l'esport durant una temporada i sap que haurà de treballar molt. La veritat és que té molta experiència, per això és conscient de l'exigència dels campionats.

Joaquín Prat travessa un dels millors moments de la seva trajectòria professional, de fet presenta dos programes alhora. Ha aconseguit que el públic oblidi que pertany a una saga mítica dins del món de la comunicació. S'ha convertit en un professional completament independent i té autoritat per prendre certes decisions.

Joaquín Prat és al punt de mira perquè una coneguda revista assegura que té una nova relació. Recordem que ha estat molts anys al costat de Yolanda Bravo, una discreta psicòloga amb qui va aconseguir ser pare per primera vegada. El comunicador no vol donar explicacions sobre la seva vida privada, per això no respon cap pregunta sobre aquest tema.

Joaquín Prat coneix la trajectòria de la seva família

Joaquín sap perfectament que Alejandra està plenament capacitada per treballar a la televisió, de fet va ser una estrella fa anys. Va participar a Supervivientes quan el programa s'emetia a Antena 3 i es deia La isla de los famosos. Però aquest no va ser el seu únic mèrit, també va col·laborar amb María Teresa Campos i va demostrar que era una professional de primera.

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Joaquín Prat treballa amb els millors professionals de Telecinco | Telecinco

Prat sap que l'esportista ha canviat la seva trajectòria perquè el que realment crida l'atenció és la doma clàssica. La revista Pronto assegura que va deixar de banda les seves inquietuds per dedicar-se al seu marit i als seus fills, però ara vol tornar. Recordem que el 2007 es va casar amb Juan Manuel Alcaraz i junts van tenir tres fills.

▶️ Ana Rosa Quintana recibe una fortuna al salir del hospital

El rei dels matins de Telecinco està preocupat perquè la seva amiga Ana Rosa Quintana ha de resoldre certs problemes. Ha desaparegut per lluitar contra un càncer de mama, però el seu retorn cada cop s'acosta més. És una dona forta i tots els que han coincidit amb ella saben que superarà la malaltia.

Joaquín Prat i la seva discreta vida privada

Joaquín fa molt de temps que treballa al món de la informació i sap que la seva vida s'ha convertit en un producte molt atractiu. S'estima més no parlar de certs temes, malgrat que hi ha alguns escàndols que són impossibles d'amagar, com la seva separació de Yolanda. Les noves inquietuds d'Alejandra tampoc no han deixat indiferent ningú.

La periodista ha brillat als platós de televisió i ara vol fer el mateix en els Jocs Olímpics de París 2024. Els experts asseguren que té moltes possibilitats de sortir victoriosa perquè és una dona constant i estima la doma clàssica. Ja ha guanyat diversos campionats, tot i que va haver d'aparcar la gran afició durant un temps.