Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat se sincera i revela el seu terrible secret

La nova edició de 'Supervivientes' està deixant moments tensos a Hondures que fan recordar al presentador el seu passat

Joaquín Prat ha explicat una de les històries de la seva infantesa. A 'El programa de Ana Rosa', el presentador ha relatat les seves vivències arran del que està succeint a 'Supervivientes 2022' amb Ignacio de Borbón, Marta Peñate i Anabel Pantoja. Els concursants fa uns quants dies que són a Hondures i les tensions entre ells són cada vegada més evidents.

Joaquín Prat, cansat d'abusos

Després dels comentaris dels tertulians de l'espai matutí de Telecinco sobre el linxament cap a Ignacio de Borbón, Prat ha parlat alt i clar. Els companys de platja del concursant el critiquen constantment i l'acusen de tenir molt de morro. Tot i això, des del plató televisiu la visió de la seva participació en el concurs més extrem de la cadena és ben diferent.

«És un noi treballador al qual no importa fer qualsevol tasca», han assegurat els col·laboradors. A més, Paloma Barrientos sosté que els seus companys van contra ell pel sol fet de pertànyer a la família Borbón.

A Joaquín Prat no li agrada l'actitud que tenen els supervivents cap a ell, però hi ha un altre comportament que encara està molestant més. Marta Peñate i el seu intent per amargar Anabel Pantoja a l'illa el treu de polleguera, sobretot perquè li recorda la seva infància.

Tony Spina i parella
La parella de Tony Spina no suporta Anabel Pantoja | MTMAD

«Tenia un col·lega a l'escola que em donava molta canya i em tenia amargat. Després sempre venia i em demanava perdó», ha assenyalat Prat. Tot i les disculpes, el seu company sempre tornava a dur a terme les mateixes accions. «Una altra vegada em tocava els nassos i una altra em demanava perdó, i així una vegada i una altra», ha afegit.

Des del punt de vista de Joaquín Prat, «això és el que fa Marta amb Anabel». I és que Peñate aprofita qualsevol ocasió per saltar i amargar la cosina de Kiko Rivera.

La neboda d'Isabel Pantoja està cansada de crítiques innecessàries

Aquests últims dies, Anabel va intentar obrir un coco sense èxit. Aquesta és la tasca que se li va assignar per part del líder de la setmana, Ignacio de Borbón. Tots els intents per obrir-lo van ser en va, malgrat el suport de companys com Desy Rodríguez, que li aconsellava com ho havia de fer.

«Agafes i li claves la punta del ganivet aquí», li deia Rodríguez, mentre Ana Luque també li explicava una bona forma per obrir-lo fent «palanca amb el ganivet».

Primer pla d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja, cansada dels retrets de Peñate | Instagram

Quan per fi va aconseguir pelar el coco, la col·laboradora de 'Sálvame' va reconèixer el seu propi mèrit. «El meu cuart coco», subratllava orgullosa. «Per a mi és un privilegi», va afegir Pantoja.

Lluny d'estar contenta, Marta Peñate frenava les paraules de la seva companya d'illa sense cap mena de mirament.

«No sé com presumeixes d'obris els cocos quan només els trenques. A tu te'ls pelen i tu els trenques. Això no és obrir un coco», va retreure la canària a la seva companya.

▶️ Lara Álvarez pone fin a lo que empezó en Supervivientes
Imatge dels concursants de Supervivientes 2022
'Supervivientes' torna a viure moments de tensió   | Mediaset

Al principi, Anabel semblava haver fet orelles sordes, però finalment no va poder contenir-se i va saltar demanant-li que la deixés en pau. Tot i això, Peñate va continuar insistint i va ficar pel mig als seus companys. «A tothom se'ls pela Nacho, c***, no feu la pilota», els va deixar anar.

És clar que la relació entre totes dues no té pinta de millorar. Són pols oposats i el caràcter de la xicota de Tony Spina és complicat de suportar. De fet, per culpa d'això ha tingut més d'un problema als concursos on ha participat fins ara.