YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El passat de Joaquín Prat que ningú recordava: el seu romanç amb aquesta famosa de 'La casa fuerte'

El presentador està defensant el concurs de la qual va ser una de les seves ex

Joaquín Prat, co-presentador d' 'El programa de Ana Rosa'
Joaquín Prat defensa a capa i espasa a una concursant de 'La casa forta' | Telecinco

'La casa fuerte' està deixant moments per commemorar: discussions, declaracions... o records dels mateixos concursants estan permetent als espectadors fer memòria d'episodis històrics de molts famosos. Yola Berrocal ja va permetre recordar el romanç que va tenir amb Feliciano López, doncs ara també s'està recordant la història d'amor fugaç que va tenir amb Joaquín Prat.

El presentador d''El programa de Ana Rosa' i 'Cuatro a el dia' sol ser una de les cares més discretes que hi ha actualment a la televisió. Joaquín Prat actualment manté una relació des de fa ja més de deu anys amb Yolanda Bravo, amb qui té un fill. Prèviament, també va estar casat amb Paula González durant quatre anys.

L'idil·li de Joaquín Prat i Yola Berrocal

Ara, i després de molts anys a la televisió, ha trobat finalment el seu lloc a Mediaset. El periodista presenta 'El club social', la secció rosa de 'El programa de Ana Rosa', motiu pel qual en l'actualitat comenta tot el que succeeix amb el 'reality' 'La casa fuerte'. 

És per això que molts anys després, alguns han recordat un romanç del presentador, el qual probablement ningú recordi. Joaquín Prat va mantenir un fugaç idil·li amb Yola Berrocal, actual participant en el concurs de Telecinco. Per molt sorprenent que sembli és cert, tots dos van tenir un breu romanç fa bastants anys.

Joaquín Prat no perd ocasió per defensar la que és, sense dubte, una de les seves concursants preferides del programa. Qui li havia de dir a Joaquín Prat que, molts anys després, acabaria retrobant i defensant el concurs de Yola.

Un romanç molt fugaç

Segons sembla, el seu va ser una cosa molt fugaç, una trobada gairebé fortuïta que no va anar a més. Alguns mitjans van treure a la llum unes imatges dels dos passejant en un parc. Aquest passeig va ser molt comentat en el seu dia pel gran afecte i afecte que tots dos desprenien.

El presentador ha fet broma amb el seu passat, però s'ha posat seriós a l'hora de defensar Yola. «És la millor persona de la casa», afirmava en el seu programa sense contemplacions en referir-se a la cantant, la seva ex.

El romanç de Prat amb Yola és un episodi estrany en la vida del periodista. Des de llavors mai ha fet pública la seva vida íntima. Joaquín sempre s'ha mantingut al marge d'especulacions i rumors.


Comentaris

envia el comentari