Joaquín Prat

Joaquín Prat s'assabenta en directe que li ha tocat la Loteria de Nadal

Els seus companys han quedat sorpresos amb els diners que ha guanyat

 Avui, a 'El programa de Ana Rosa', Joaquín Prat ha sorprès els seus companys minuts després que sortís la grossa de Nadal. El presentador no ha pogut amagar l'alegria quan ha sabut que havia guanyat el premi.

 

Fa uns mesos vam saber que Joaquín s'havia separat de la seva parella, Yolanda Bravo, després de dotze anys de relació. I ara té un motiu per a somriure. L'atzar ha volgut que el periodista rebi aquesta sorpresa tan agradable i inesperada en ple directe.

Patricia Pardo li ha donat l'enhorabona i s'ha mostrat molt contenta per ell, tot i que ella no ha tingut la mateixa sort.

Joaquín Prat a 'El programa de Ana Rosa'
A Joaquín Prat li han tocat 600 euros | Telecinco

Joaquín Prat anuncia en directe que li ha tocat la loteria

Eren poc més de les dotze del migdia quan el primer premi de la Loteria de Nadal ha sortit del bombo. Al plató del programa dels matins de Telecinco estaven seguint el sorteig quan Patricia Pardo ha anunciat el número premiat.

Minuts després, Joaquín Prat ha confessat que havia rebut un bon pessic dels premis menors. «M'han tocat 600 euros», assegurava, molt content. «Afortunat en el joc, desgraciat en l'amor", assenyalava fent clara al·lusió a la separació que ha patit recentment.

Patricia Pardo l'ha felicitat en directe, tot i que ella, que havia comprat més de vint dècims, no ha tingut tanta sort. No obstant això, la presentadora ha explicat que tenia diversos números acabats en vuit, per la qual cosa recuperaria uns quants diners. «Uns 240 euros", ha dit.

A més, Pardo ha estat molt contenta que el primer premi hagi sortit mentre feia la seva secció. Li feia il·lusió anunciar el número premiat, i així ha sigut. «Estic molt feliç», confessava.

Enmig d'aquest ambient de celebració per la fortuna de Joaquín Prat, la gallega no ha pogut evitar fer menció a Ana Rosa Quintana. «Avui, que estem més en família, trobem més a faltar l'Ana Rosa. Un petó enorme», ha dit de part de tots els presents a plató.

La sort torna a somriure a Joaquín Prat

El 2021 ha sigut un any complicat per a Joaquín Prat. Si bé és cert que a nivell professional està millor que mai, no pot dir el mateix pel que fa al terreny personal.

Fa uns mesos, el matrimoni amb Yolanda Bravo es va trencar després de dotze anys i un fill en comú. I, tot i que no van transcendir els motius de la ruptura, sí que s'ha sabut que es va produir de manera amistosa.

Yolanda Bravo i Joaquín Prat en un photocall
Fa poc, Joaquín Prat es va separar de Yolanda Bueno | GTRES

De moment, Joaquín segueix sense trobar l'amor, i tampoc ha propiciat cap acostament amb la seva ex. A sobre, el fet que Ana Rosa estigui malalta l'afecta molt, i li està costant acostumar-se a que no hi sigui.

És més, per si no fos prou, fa unes setmanes es va haver de faltar a la feina perquè havia donat positiu en coronavirus. El presentador ho va passar molt malament durant el temps que va estar de baixa, i per sort es va recuperar sense problemes.

Joaquín Prat al plató de Telecinco
La sort torna a somriure a Joaquín després del divorci | Telecinco

Ara, amb els 600 euros que ha guanyat de la Loteria de Nadal, Joaquín torna a tenir la sort de part seva. Tot i que la veritat és que no té problemes econòmics, precisament.

És un dels presentadors més ben pagats de Mediaset. I és que cobra gairebé 1.500 euros per cada intervenció que fa. Una xifra gens menyspreable fruit del seu esforç que li permet viure molt bé.