Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat se'n va i ja ho ha comunicat a la seva nova parella

El presentador ha pres una decisió radical en ple directe

Joaquín Prat és un dels presentadors més carismàtics de la televisió nacional. La seva professionalitat està fora de tot dubte, i al llarg dels anys, s'ha guanyat un nom a la petita pantalla, més enllà de ser fill de qui és.

El seu pare va ser una de les persones que van fer que des de molt jove li piqués la curiositat per la televisió, i ara fa anys que Prat triomfa a Mediaset. Presenta dos programes de dilluns a divendres a Telecinco i a Cuatro. En horari matinal, està al capdavant del Club Social a 'El programa de Ana Rosa'.

Joaquín Prat tocant-se el cabell.
Joaquín Prat ha deixat l'audiència de 'Cuatro al día' sense paraules | Telecinco

I a la tarda condueix 'Cuatro al día', durant gairebé tres hores, però a vegades, per circumstàncies de la seva agenda, no pot acabar el programa. Un exemple d'això és el que vam veure aquest dimecres, quan va haver d'agafar les coses i abandonar el plató de manera precipitada.

Va presentar l'espai durant dues hores, una menys del que és habitual. I no va marxar de plató per una indisposició o qualsevol altre tipus de contratemps similar. El cas és que Joaquín es va aixecar i se'n va anar en ple directe, cosa que va deixar molt sorpresos els teleespectadors, que no donaven crèdit al que estava passant.

Joaquín Prat deixa la seva nòvia descol·locada

Després de fer un llarg repàs a l'actualitat, en què va posar el focus especialment a la guerra entre Rússia i Ucraïna, es va parlar de la desaparició de la mascareta als espais interiors. A més, la situació política al nostre país també va ser objecte de debat al programa de dimecres.

Això sí, el que ningú s'esperava és que, després d'analitzar tots aquests temes, el presentador tallés el directe per a comunicar que se n'havia d'anar.

Pla del presentador Joaquín Prat al programa Cuatro al día
Joaquín Prat ha marxat abans d'hora del programa que presenta a Cuatro | Mediaset

«Fins aquí hem arribat. Avançarem sobre més qüestions», sentenciava el conductor del programa. «Els demano disculpes, però he de marxar», va dir el periodista quan encara faltava una hora per acabar l'emissió de 'Cuatro al día'.

▶️ Ana Rosa Quintana recibe la noticia más esperada: Ya hay fecha para su regreso

Així les coses, el presentador va comunicar que no podria acabar l'espai i que el posava en mans d'una de les seves companyes, Mónica Sanz.

Joaquín Prat toca el dos per un motiu inesperat

«He d'entregar un premi de l'Acadèmia de Televisió a un amic molt estimat i mereixedor d'aquest premi, que és Juan Serrano», va començar a explicar. D'aquesta manera, va confessar la raó per la qual se n'havia d'anar de plató en ple directe. «Avui li donen el Premi Talento, i m'ha demanat que sigui jo qui l'hi lliuri», deia el presentador.

«Es queden a les millors mans, molt millors que les meves, que són les de Mónica Sanz», prosseguia el periodista. Així doncs, va anunciar que, durant l'última hora del programa, la periodista el substituiria.

No és la primera vegada que s'absenta a la feina

«Portarà les regnes del programa a partir d'ara i fins a tres quarts de nou. De moment, connectem amb Carolina Pons», va dir Prat segons abans de sortir corrents del plató de Cuatro.

Joaquín Prat i Mónica Sanz en una connexió a 'Cuatro al día'
Joaquín Prat i Mónica Sanz en una connexió a 'Cuatro al día' | Mediaset

No és la primera vegada que Joaquín Prat ha d'abandonar els compromisos professionals com a presentador de 'Cuatro al día' i 'El programa de Ana Rosa'. Fa poc, va deixar les instal·lacions de Mediaset per a gaudir de les vacances de Setmana Santa.

A més, el 22 de març, tampoc va estar present a la feina. I és que estava de viatge amb Jesús Calleja per a gravar una nova entrega de 'Planeta Calleja'.