IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Joaquín Prats i Ana Rosa Quintana s'enfronten per les llàgrimes de Tejado

Ana Rosa defensava el concursant de 'GH DÚO' i Joaquín Prat el titllava de ploramiques

Ana Rosa Quintana ha defensat les llàgrimes de Tejado davant de Candela
Ana Rosa Quintana ha defensat les llàgrimes de Tejado davant de Candela | TELECINCO

El concursant de ‘GH DÚO’ Antonio Tejado no para de veure’s envoltat de tota mena de disputes i polèmiques dins la casa de Guadalix. Per culpa seva, o bé gràcies a les seves brometes, als seus discursos i a les seves actituds, està oferint als espectadors del programa multitud de vídeos com a protagonista de tots els batibulls.

 

Tejado té detractors i seguidors a parts iguals, i alguns inclús es barallen entren ells per defendre’l, com ha estat el cas d’Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat, que han tingut una disputa per l'opinió tan diferent que professen vers Antonio Tejado.

 

Tejado i Candela, l'eterna disputa

Tot venia arran de la setmana tan tumultuosa que ha patit Antonio Tejado per estar altre cop convivint amb la seva exparella Candela, que va tornar a entrar a la casa de Guadalix durant uns dies com a part del procés de repesca. L’exparella es va retrobar i van tornar a sorgir noves disputes, problemes no resolts, etc. i tot junt va fer que al final Tejado explotés i anés al lavabo a plorar.

Antonio Tejado plorant davant de Candela
Antonio Tejado plorant davant de Candela | TELECINCO

 

Tan desesperat estava, que Candela va anar a abraçar-lo per calmar-lo i Tejado va malinterpretar el seu gest, ja que va pensar que ella volia un apropament; Candela però, va haver-li de recordar que no es confongués, que ella ja no volia res amb ell i que la seva relació estava més que finalitzada, provocant de nou el desconsol i les llàgrimes de Tejado.

 

Joaquín Prat en contra de l'opinió d'Ana Rosa

Tots aquests conflictes són els que estaven comentant al ‘Programa d’Ana Rosa’ quan la conductora, Ana Rosa Quintana, va sortir en defensa d’Antonio, que estava rebent moltes crítiques per part dels col·laboradors pel seu comportament amb Candela: «No teniu cap sensibilitat. És un amor no correspost (...) Els nois no poden plorar o què? Si estigués plorant una noia, no us semblaria malament», els hi va dir als comentaristes del programa.

Joaquin Prat però, va decidir justificar la seva postura contra Tejado i portar-li la contrària a la presentadora, presentant diversos arguments i finalitzant en al·lusió a la seva pregunta: «No és el mateix plorar que ser un ploramiques».


Comentaris

envia el comentari