INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

URGENT

🚨 Salut actualitza el recompte de morts pel virus a Catalunya i n'afegeix 277

Joaquín Prat reconeix que s’ha fet un trasplantament capil·lar

El col·laborador va aprofitar que es parlava sobre l’empelt de cabell a Turquia, durant el programa, per explicar la seva experiència en aquest tipus de tractaments
Joaquín Prats col·laborador de 'El Programa de Ana Rosa'
Joaquín Prat col·laborador de 'El Programa de Ana Rosa' | TELECINCO

Són molts els famosos que han decidit fer-se un implant de cabell al llarg dels darrers anys. Uns ho expliquen amb total convenciment perquè consideren que han estat una de les seves millors decisions per millorar el seu aspecte físic però d'altres, per contra, prefereixen ocultar aquestes intervencions. Un dels que ha decidit explicar-ho, ha estat el presentador de Telecinco, Joaquin Prat.

 

 

Explica la seva vivència personal

Joaquín Prat va sorprendre a tothom reconeixent que s’havia fet una intervenció d’aquest tipus. El col·laborador va aprofitar que s’estava anunciant al programa d'Ana Rosa una promoció d’operacions d’estètica de baix cost en països com Turquia, per explicar que ell s’havia sotmès a una intervenció d'aquest tipus.

 

Prat va decidir anar a un centre especialitzat per combatre la falta de cabell en la zona superior del seu cap. Segons el col·laborador, volia combatre les temudes entrades i així augmentar la seva autoestima.

 

 

Per la seva experiència personal en el món de les operacions d’empelt de cabell, el col·laborador opinava com un convidat més i animava a les persones a anar a especialistes de confiança i que generin sensacions de tranquil·litat.

 

Joaquín Prats després del trasplantament capil·lar.
Joaquín Prat després del trasplantament capil·lar. | CEDIDA

 

Prat va explicar que ell no havia anat a Turquia per realitzar-se aquesta intervenció, sinó que li van fer en una clínica de Madrid especialitzada en aquest tipus de tractament.«No tothom pot assumir el cost d’una operació que molts cops surt dos o tres vegades més car que allí» reconeixia, tot i que també advertia: «el que ara és barat pot acabar sent molt car». El col·laborador feia referència a la gent que sortia al reportatge disposada a millorar el seu aspecte físic a baix cost.

 

Durant la seva confessió, Prat també va donar algun consell per tots aquells que no volen o no poden pagar-se aquests tractaments: el secret és recórrer a «un tipus d’arquitectura capil·lar cada vegada que sortia de la dutxa o em deixava els cabells llargs per tapar-me els espais on no hi havia cabell».

 

 

 Comentaris

envia el comentari