Els guanyadors de Joc de Cartes destinen el seu premi a una causa solidària

Mentre tothom ho destina al seu propi restaurant, aquests han decidit desmarcar-se i destinar-ho a un fi diferent

Imatge de 'Joc de Cartes' a Castelldefels, amb els guanyadors del programa, el xiringuito 'Iguana'
Mentre tothom ho destina al seu propi restaurant, aquests han decidit desmarcar-se i destinar-ho a un fi diferent | TV3

'Joc de Cartes' s'està convertint en un referent per al públic català per saber on anar — o on no anar — quan visitem un lloc o una zona de Catalunya en concret. En l'últim programa que van emetre aquest passat dimecres al vespre, Marc Ribas va endinsar-se al Baix Llobregat per trobar el millor 'xiringuito' de la comarca. 

Després d'una competició molt neta i amb molt bon rotllo entre els tres negocis hostalers participants, el guanyador va ser 'Iguana' de Castelldefels, amb el seu servei, preu i menjar com a punts forts. Una victòria que tothom esperava després de veure les notes que s'havien adjudicat entre els companys de concurs i professió. 

El premi per a una bona causa

Tot i això, el que més va sorprendre, tant al programa, als espectadors i a la resta de concursants va ser la seva resposta en ser preguntat en què destinarien els diners del premi. Quan normalment tothom qui guanya el xec de 3.000 euros per haver estat el triomfador assegura que ho destinarà en el mateix restaurant, els propietaris d''Iguana' van assegurar que ho farien a una causa solidària: per la Creu Roja de Castelldefels, Gavà i Begues. 

«El xec el donarem a la Creu Roja de Castelldefels, Gavà i Begues. Per la gent necessitada», declarava el propietari del restaurant guanyador, mentre el presentador aplaudia, incrèdul. 

Aquesta acció va ser molt aplaudida tant pel presentador com pels restauradors rivals en aquell moment, i ara ha estat lloat per tot el públic que va veure el programa el passat dimecres a la nit.

El programa 'Joc de Cartes' grava en dos restaurants de Reus

Fa tot just una setmana saltava la notícia. Després d'un duel intens entre els restauradors de Cambrils, el popular programa de televisió 'Joc de Cartes' també passaria per Reus i Tarragona. L'al·licient, a banda teòricament de la gastronomia, en aquest programa ha de ser la batalla entre dos restaurants de la capital del Baix Camp i dos més de la capital del Tarragonès, pel que s'espera un programa força interessant.

Aquest dimarts, 25 d'agost, s'ha pogut veure el flamant presentador del programa, Marc Ribas, i els integrants de l'equip 'Joc de Cartes', pel centre de Reus, la primera de les ubicacions on han decidit gravar. Està previst que aquest dimecres, 26 d'agost, s'acabi de completar l'enregistrament dels participants.

A banda de la gravació als dos restaurants participants —un està ubicat a la plaça del Mercadal i l'altra al carrer de Vallroquetes—, l'equip també ha volgut prendre imatges de llocs icònics de la ciutat com són la Casa Navàs o el Gaudí Centre.

L'emissió del programa està prevista pel 30 de setembre i s'espera molt més que un espectacle gastronòmic, i és que la rivalitat entre les dues ciutats estarà més a foc viu que mai.


Comentaris

envia el comentari