Jonathan confessa que té una «relació tòxica» amb la seva mare, Cristina Pujol

El jove de només 18 anys explica que «podem estimar-nos, però ens fem mal. El millor és tallar la relació»
Jonathan en un programa de 'Sálvame'
Jonathan ha donat una entrevista a la revista 'Lecturas' | Telecinco

El món de les relacions personals, tal com el seu nom indica, és un món. Però normalment, quan es parla de relació tòxica s'associa amb una parella sentimental. Bé, doncs també existeixen relacions tòxiques entre mares i fills, com és el cas de l'exconcursant de 'Supervivientes' Jonathan, i la seva mare Cristina Pujol, ex de Kiko Matamoros.

 

A ningú se li escapa que Jonathan ha participat en el programa més aventurer de Telecinco gràcies a l'aparició de la seva mare en la vida mediàtica de la premsa rosa. Però, després del seu pas per Hondures i d'haver estat dues setmanes sol al 'palafito, el jove de 18 anys ha demostrat que és una persona coherent i madura per la seva edat.

 

 

Les dures confessions sobre la relació amb la seva mare

Per aquest motiu, la revista 'Lecturas' ha volgut entrevistar-lo i aprofundir en la relació que manté amb la seva mare, amb la qual, ha protagonitzat més d'un enfrontament en els platós de televisió mentre aquesta fou parella de Matamoros.

 

Un sincer i dur Jonathan, ha confessat a l'entrevista que les reaccions de la seva mare durant molt de temps «no eren normals». «Em desequilibrava. Em parlava amb formes poc apropiades, amb insults i amenaces. La manera d'evitar que ma mare em fes mal era tallar la relació amb ella. La vaig tallar amb 15 anys», explica el jove.

 

Tanmateix assegura que Pujol li parlava malament del seu pare i la seva àvia, quan ells, «el que volien era que jo anés a veure-la». Finalment, Jonathan lamenta que entre els dos existeixi una relació «tòxica», en la qual, «podem estimar-nos, però ens fem mal. El millor és tallar la relació».

 

De moment, no hi ha lloc per al perdó

Tot i les contundents paraules del jove, sempre queda una finestra a l'esperança i la reconciliació, malgrat que ara no és el moment, sempre acaba sent una possibilitat de futur. En aquest sentit, Jonathan ha confessat que: «Ara no tinc ganes. Em fa por perdonar i que es torni a repetir la història». Així doncs, igual que en les relacions amoroses, serà el temps l'encarregat de curar ferides i conduir cap a la reconciliació, o el que finalment, separi per sempre a aquesta mare i el seu fill.

 

Cristina Pujol i el seu fill Jonathan
Mare i fill han protagonitzat enfrontaments en els platós de televisió | Telecinco

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari