YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El fill de l'ex de Kiko Matamoros participarà a 'Supervivientes 2019'

Jonathan Piqueras haurà de conviure a l'illa amb altres participants com Isabel Pantoja o Omar Montes

Jonathan Piqueras
Cristina Pujol seria l'encarregada de defensar el seu fill al plató | TELECINCO

Jonathan Piqueras traurà profit de la mala relació amb la seva mare, Cristina Pujol. I és que el fill de l'ex de Kiko Matamoros es convertirà en un nou concursant de 'Supervivientes 2019'. 

Davant la sorpresa de tothom, Piqueras passarà a formar part de la llista de concursants del programa de Telecinco que preveu arrasar amb aquesta nova temporada.

 

'Sálvame' va anunciar la seva participació al programa

Piqueras va saltar a la fama després que es fes pública la relació de la seva mare amb Matamoros. Des de llavors ha acudit en diverses ocasions el plató de 'Sálvame Diario', en el qual ha parlat de com és la seva mare. De fet, ha estat aquest mateix programa de Telecinco el qual va anunciar aquest dimarts 16 d'abril la participació del jove al concurs. Durant les seves entrevistes, Piqueras ha afirmat de forma reiterada que l'objectiu de la seva mare a la vida és aconseguir un home amb diners, per així, no treballar.

En aquest sentit, el jove també ha confessat dures conversacions amb la seva mare, la qual hauria arribat a desitjar-li que es mori i que es podreixi. Tot i aquestes presumptes declaracions d'una mare al seu fill, sembla que serà ella mateixa l'encarregada de defensar-lo al plató mentre duri l'aventura. De moment, l'únic cert és que Piqueras volarà fins a Hondures per a participar en un dels programes més esperats.

Jonathan Piqueras
'Sálvame Diario' va anunciar la participació de Piqueras a 'Supervivientes 2019' | TELECINCO

 

L'esperada arribada d'Isabel Pantoja a Hondures

A l'illa es trobarà amb altres participants ja confirmats que, de ben segur, donaran molt a parlar durant el concurs. Sens dubte, el fitxatge estrella d'aquesta edició és el d'Isabel Pantoja, que hauria signat el contracte més car de la història del programa. Altres dels concursants ja confirmats són Chelo García Cortés, Omar Montes, Colate, Mónica Hoyos, Carlos Lozano, Dakota i Oto Vans.

Encara no hi ha data confirmada per a l'inici del programa, però tot apunta al pròxim 2 de maig, una setmana després del previst, per a no coincidir amb les eleccions generals del 28 d'abril. Sigui com sigui, el cert és que tots els seguidors del programa estan expectants per esbrinar tots els secrets d'aquesta edició.

Kiko Matamoros i Cristina Pujol
Kiko Matamoros va trencar la seva relació amb Cristina Pujol | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari