Jordi Basté recorda que va treballar amb Josep Cuní a TV3 l’any 1994

Els dos periodistes competiran ara als matins radiofònics, un a RAC1 i l’altre a la SER
Jordi Basté recordant la seva etapa a 'La tarda és nostra' de TV3 l'any 1994 | TV3

 

Jordi Basté ha visitat el plató del 'Tot es mou' TV3 per presentar la seva novel·la 'Els coloms de la Boqueria', escrita conjuntament amb Marc Artigau. Com és habitual en els vells rostres de la cadena que visiten el programa, el periodista ha estat protagonista de la secció 'La teva primera vegada a TV3', on se'l va poder veure com a padrí en la boda d'un exjugador de bàsquet l'any 1990.

 

Com a treballador, però, la seva primera vegada va ser l'any 1994 a 'La tarda és nostra', un programa presentat per Josep Cuní i en el que Jordi Basté feia de col·laborador. Dos periodistes que, casualitats de la vida, 25 anys després es faran la competència en els programes matinals de la ràdio. Basté amb 'El Món' a RAC1 i Cuní amb 'Aquí' a la Cadena SER. Això, amb el permís de Mónica Terribas i 'Els matins de Catalunya Ràdio'.

 

«Com més serem més riurem»

Basté ha recordat l'època en què va col·laborar a TV3 amb Josep Cuní. El periodista, aleshores dedicat únicament al periodisme esportiu, tenia una secció a la 'Tarda és nostra' en la qual explicava casos negres en el món de l'esport, com els d'OJ Simpson o el de la patinadora Tonya Harding. Una etapa que Basté guarda amb bons records.

 

Ara, però, en té una altra en la que competirà per les audiències amb el que un dia va ser el seu company. «Com més serem més riurem», respon Basté davant aquesta situació. «La gent es pensa... que va!, està molt bé que el Cuní torni a la ràdio i a més als matins, com d'abans de marxar als EUA. Últimament ha fet molta TV i ara torna a fer ràdio. No sé si em fotrà algun col·laborador. És un killer i n'he après a ser killer com ell», explica el presentador d''El Món' a RAC1.