Jordi Cañas sobre l’1-O: «No va haver mil ferits, és una gran mentida»

L’exdiputat de Ciutadans ha parlat al ‘Tot es mou’ sobre el procés català i el judici de l’1-O

Cañas ha parlat al 'Tot es mou' sobre les càrregues policials de l'1-O | TOT ES MOU

Ahir dilluns al ‘Tot es mou’ de ‘TV3’ l’exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas va tornar a sortir al programa, com ja és habitual, per donar la seva opinió d’una manera que molts espectadors han subratllat com mal educada. Cañas va discutir amb els altres tertulians, si va enfrontar i va opinar sobre temes de polèmica, com el procés català.

Cañas ha assegurat que «No va haver mil ferits durant l’1-O, és una gran mentida», a admès que «és cert hi va haver càrregues i ferits però no tants. Van ser càrregues proporcionades i necessàries». També ha recordat una fotografia que va penjar l’1-O l’eurodiputat Ramon Tremosa i que no era real, ja que l’havia extret d’una manifestació a Xile.

Jordi Cañas i Albert Rivera
Cañas creu que no són necessaris els observadors internacionals al judici de l'1-O | CEDIDA

 

L'opinió de Cañas sobre el judici del procés

Cañas va continuar amb un altre tema d’actualitat i relacionat: La fiscal general del judici contra els presos separatistes va fer públic ahir mateix que no era necessari tenir observadors internacionals al judici. L’exdiputat de Ciutadans es mostra d’acord amb aquesta decisió i creu innecessari que hi hagi seients reservats pels observadors internacionals.

Sobre el tema afegeix: «Si volen anar que facin cua a les 6 del matí i entrin a la Sala com a públic, com qualsevol ciutadà que hi vulgui anar». I conclou: «No ha d’anar al judici a qui vosaltres us doni la gana».

Durant el programa Cañas també va tenir diverses trobades amb el polític i activista hispano-argentí Albano Dante. Entre altres coses, li va insinuar que «tan turc no serà aquest país si et permet dir a un polític ‘tipejo’ i corrupte» i van acabar parlant de justícia des d’un punt de vista peculiar. Cañas li va preguntar a Dante si sabia «Qui coacciona a un tribunal», a la resposta expectant de  Dante, l’exdiputat de C’s va respondre «la màfia». Al final Dante li diu a Cañas: «Tu ja estàs representat al judici, l’acusació popular l’exerciran els reus amics de VOX».


Comentaris

envia el comentari