Jordi Cruz carrega contra Vicky Martin Berrocal

El membre del jurat de 'Masterchef Celebrity' va ser molt dur amb la concursant i la va amenaçar amb l'expulsió

Vicky Martin Berrocal rep una bona esbroncada de Jordi Cruz
Vicky Martin Berrocal rep una bona esbroncada de Jordi Cruz | TVE

Vicky Martín Berrocal va rebre de valent ahir en l’últim capítol de ‘Masterchef Celebrity’, quan va presentar un plat davant del jurat que en les seves pròpies paraules era impossible de menjar.

Els aspirants a xef es van trobar ahir amb una prova on havien de combinar una recepta amb tota una gamma de cítrics com la bergamota, el ‘limequat’, la mà de Buda o el cumquat, i a Vicky Martín Berrocal no li va sortir gens bé la cosa.

En el moment de presentar el seu plat al jurat, la mateixa concursant avisava amb antelació: «Està fatal», va assegurar. Però Jordi Cruz no la va deixar continuar: «Calla un moment, deixa’m parlar a mi», li va dir etzibar.

 

La prova de 'Masterchef' incloïa tota una gama de cítrics
La prova de 'Masterchef' incloïa tota una gamma de cítrics | TVE

L'esbroncada de Jordi Cruz

Jordi Cruz va decidir fer-li una bona estirada d’orelles a la concursant: «Sempre hem dit que els famosos mai rebreu un tracte singular pel mer fet de ser ‘celebrities’. No m'interessa absolutament res del que m'hagis d’explicar. No hi ha idea, no hi ha cap motivació en aquest plat». 

Jordi Cruz feia al·lusió al seu plat que, tot i estar cobert de xocolata, no es podia menjar i la concursant n’era plenament conscient, assegurant fins i tot que la taronja portava la pell encara. Així doncs, Cruz li va llençar un ultimàtum a la concursant: «Segueix així i et prometo que, com em dic Jordi Cruz, avui te’n vas».

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari