TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Jordi Cruz confessa que «el meu pare mai em va dir que m'estimava»

El xef explica que «sóc de silicona i a vegades no sé sentir» i afegeix que gràcies a la televisió «vaig passar de ser el grassonet simpàtic a ser 'guapo'»

 

«El meu pare mai em va dir que m’estimava, ni jo li vaig dir a ell». Així es presenta el prestigiós xef català, Jordi Cruz, davant l’entrevista que Risto Mejide li farà el pròxim diumenge, 10 de desembre, al programa ‘Chester Dreams’.

 

El xef, que acaba de ser premiat amb la tercera estrela Michelin, s’obre en canal i es presenta amb total sinceritat en un vídeo promocional que el programa de ‘Cuatro’ ha emès aquests dies. Així mateix, sense deixar el fil emocional, Cruz confessa com la televisió —és una de les cares més reconegudes de ‘Master Chef'— li ha canviat la vida a nivell personal. «Abans de sortir a la televisió a mi mai m’havien dit guapo», comenta el cuiner barceloní mentre afegeix: «La tele m’ha donat moltes coses dolentes, però també moltes de bones. Jo vaig passar de ser un grassonet simpàtic, a ser ‘guapo’. Aquest és el poder de la tele».

Jordi Cruz, que l’abril de 2014 va ser portada de la revista ‘Men’s Health’ i per la qual cosa va explicar que «em va costar tres mesos de treballar com un idiota», passarà al seu hàbitat més personal i íntim quan parli del seu pare, del qui assegura que mai li va dir que l’estimava. «Jo sóc de silicona, que és la mateixa malaltia que tenia el meu pare. I és que a vegades, no sabem sentir», assegura un Cruz que va més enllà: «No vull ser... (com ell?, insinua Risto) Que dur és dir això!». 

 

Jordi Cruz, a la portada de 'Men's Health' | Men's Health

 

Per això, finalment, Cruz no deixarà indiferent a ningú i assegurarà que «el meu pare mai em va dir que m’estimava, ni jo a ell». El xef, doncs, després d’aconseguir la tercera estrella Michelin optarà per mostrar la seva cara més desconeguda a un ‘Chester Dreams’ l’emotivitat del qual pot atravessar límits insospitats.  

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris