Confonen Jordi Cruz, expresentador d''Art Attack', amb el cuiner de 'Masterchef'

El diari felicitava el presentador Jordi Cruz pel seu aniversari, però el confonia amb el xef de 'Masterchef' en assegurar que es tractava d'un «cuiner reconegut»

Jordi Cruz
Jordi Cruz ha estat confós pel xef pel diari 'Regió 7'   | Cedida

El presentador de televisió Jordi Cruz ha tornat a saltar a la palestra. Popular per tota una generació per ser la cara visible del programa ‘Art Atack’, el barceloní de 42 anys feia temps que no apareixia a la premsa. Tot plegat, però, va canviar el passat divendres quan el ‘Regió7’ va felicitar-lo per ser un «cuiner reconegut».

Es tractava, evidentment, d’una confusió amb el xef de l’ABaC i cuiner de ‘MasterChef’, també anomenat Jordi Cruz. El presentador, tot i això, va optar per prendre-s’ho amb humor i va publicar-ho a les seves xarxes socials. «Cuiner reconegut», piulava amb diverses emoticones per treure ferro a la situació.

 

Jordi Cruz, cuiner o presentador?

I és que no és la primera vegada que passa quelcom així. Cruz, de fet, va ser confós per molts tuitaires quan el Jordi Cruz xef va defensar que els becaris del seu restaurant no cobressin per la seva tasca culinària. Alguns usuaris de Twitter, doncs, van optar per etiquetar el Cruz presentador i criticar-lo durament.

Així mateix, mentre un tuitaire l’acusava de «negrer» per no pagar als becats, Jordi Cruz replicava amb ironia: «D’acord, primer n’hauré d’obrir un». En aquest sentit, Cruz han fet mofa diverses vegades de la confusió a la qual ha estat sotmesa la seva identitat.

La publicació de Cruz, finalment, ha tingut un enorme ressò a les xarxes i, a hores d'ara, ja compta amb més de 350 'retweets'


Comentaris

envia el comentari