TENS TELEGRAM?

☀️ Cada dia la previsió al teu mòbil. Apunta't gratis clicant aquí!

Jordi Cruz fitxa a la parella de l’últim ‘MasterChef’, Víctor i Sofía

Tots dos van participar en la darrera edició del programa i allà es van enamorar
Sofía i Víctor, la parella formada a 'MasterChef' que ara treballa per Jordi Cruz | Instagram

 

El xef Jordi Cruz acaba d'anunciar un nou fitxatge per la seva cuina. Es tracta de Sofía, una persona molt coneguda pels espectadors de 'MasterChef', ja que en va ser concursant en la seva passada edició. La jove passa així a formar part del restaurant de Cruz, ABaC, amb tres estrelles Michelin.

 

S'ha de destacar que no és l'única que ho ha aconseguit. Víctor, qui també va ser concursant de la mateixa edició, ja va ser fitxat també pel xef. Una cosa curiosa és que Víctor i Sofía són parella. Tots dos es van conèixer al programa i allà es van enamorar, la seva relació encara continua, i ara també estan units en l'àmbit professional.

Sofía, nova treballadora d'ABaC

Jordi Cruz ha anunciat que Sofía passa a ser un nou membre d'ABaC a través del seu compte d'Instagram. A la xarxa social ha deixat una imatge de la parella amb ell que deixa clar que les coses no han pogut sortir millor pels dos exconcursants de 'MasterChef'. «Anem d'un gran fitxatge a un altre!!! Les coses, amb bona gent es fan molt millor! Benvinguda a la família ABaC», ha deixat escrit.

 

 

D'aquesta forma, la parella treballarà plegada sota les ordres del xef a qui tant coneixen després d'haver passat pel programa de TVE. Jordi Cruz ja va elogiar a Víctor quan aquest va haver d'abandonar el programa, i poc temps després va convidar-lo a treballar per ell.

Víctor i Sofía, la parella de ‘MasterChef’

Des que van sortir del programa, els dos concursants no han deixat de mostrar com el seu amor continua. Les seves xarxes socials estan plenes de fotos dels dos, molt enamorats, i de boniques paraules que es dediquen entre ells.

 

 

 

«Ens hem adonat que vam guanyar el dia que MasterChef ens va donar l'oportunitat de conèixer-nos en un entorn màgic, on deixem de banda els prejudicis i totes aquelles coses que ens enterbolien i allunyaven de la realitat», va escriure Víctor en referència a Sofía.

 

Comentaris