El català Jordi Cruz s’ofereix per presentar ‘La Voz’ a Antena 3

El conegut presentador d''Art Attack' va proposar a Atresmedia el seu nom per conduir el programa

El presentador Jordi Cruz
El presentador Jordi Cruz | CatalunyaDiari.cat

'La Voz' obrirà una nova etapa a Antena 3 després del seu exitós pas per TelecincoPaulina Rubio, Luis Fonsi, Antonio Orozco i Pablo Lópezjurat dels adultsDavid Bisbal, Rosario Flores, Melendi i Vanesa Martín

No obstant això, encara no se sap qui serà la persona encarregada de presentar les gal·les —han sonat noms com Cristina Pedroche, Manel Fuentes, Frank Blanco, Arturo Valls o Jorge Fernández—. De moment, però, només hi ha rumors i, en aquest context, un possible nou candidat s'ha ofert a ser ell qui condueixi el programa.

Jordi Cruz s'ofereix com a presentador

Es tracta ni menys ni més que de Jordi Cruz, el conegut presentador del programa 'Art Attack' i ara locutor en Cadena 100. El català s'ha ofert a presentar 'La Voz' aprofitant que Antena 3 havia publicat una notícia sobre un acudit que havia fet sobre el descobriment d'aigua a mart.

Va ser arran d'aquesta publicació que Jordi Cruz va publicar un tuit agraint-los que utilitzessin una foto seva actual i, de pas, va demanar que se'l consideri per presentar en nou format d'Atresmedia: «Com ho tenim el de presentador/a de 'La Voz'?».

El presentador de 'La Voz', tota una incògnita

Sorprenentment, Antena 3 el va contestar, tot i que en cap moment va fer referència al fet que ell pogués ser un dels candidats: «Trobar a la persona perfecta és més difícil que et surti bé un dels teus 'potingues'. Però en això estem».

Jordi Cruz va respondre el missatge, tornant a deixar clar que a ell no li importaria en absolut presentar 'La Voz' sinó que estaria encantant i, a més, encaixaria perfectament en l'edició per a nens: «A mi el de Peeeeeeeerfecte se'm dóna molt bé. I recordeu. No cal ser un expert per ser un artista», recordant l'expressió que sempre feia servir en el programa infantil de treballs manuals.


Comentaris

envia el comentari