Jordi Cruz, de 'Masterchef', confessa què va passar amb Tamara Falcó darrere les càmeres

«Al programa, no he tingut cap tipus d'aventura amorosa»

Jordi Cruz, el xef més estricte de 'Masterchef' que aconsegueix fer tremolar fins i tot a les celebrities més confiades, també ha estat en el punt de mira moltes vegades per haver tontejat descaradament amb algunes concursants. I és que saltava a la vista que entre el xef i certes aspirants hi havia força química, que aconseguia traspassar la pantalla. En concret, va ser més que evident el tonteig entre ell i Tamara Falcó, que va desencadenar molt de xafardeig al respecte i que no va fer més que incrementar-se amb un petó en directe que va cridar bastant l'atenció, tot i que ells mateixos es van encarregar de desmentir que existís absolutament res entre ells. De fet, es rumorejava que Jordi tenia parella en aquell moment.

Davant d'això, la filla d'Isabel Preysler prefereix limitar-se a dir que «el que va passar a 'Masterchef' es queda allà». A més, explicava que en cap moment va tenir intenció de seduir el xef. «Com que hi va haver aquell moment de cobra, doncs ho vaig fer per acabar així, un petó i ja està», es limitava a dir.

Segons Tamara, ella va viure aquesta relació tal com es podia veure en pantalla. «S'havia ficat molt amb mi per la famosa cobra i em vaig créixer; fins i tot a mi em sorprèn. I no et dic res de la meva mare, que gairebé li agafa un atac». I afegia: «Que consti que durant la gravació del programa ell no tenia nòvia. Això que consti. A la vista està que el que va passar entre nosaltres no ha continuat».

Poc després, es va fer oficial la relació de Cruz amb l'arquitecta brasilera Rebecca Lima. Era ella la que ho confirmava amb un missatge mot romàntic que li va dedicar a Instagram: «Ets tu. Ho sé. Ho vaig saber. Et vaig reconèixer. Ets. Des de fa moltes coincidències. Ets. Des d'abans de trobar-te. Ho sé, amor. Ets tu.». 

Per la seva banda, Jordi també s'ha pronunciat en més d'una ocasió sobre l'arravatament passional de Tamara, que va agafar d'imprevist a tothom. Tot i així, el feeling es palpava des del començament de l'edició. «Va ser un gest espontani de la Tamara. Estava molt contenta d'havcer guanyat i va tenir aquest rampell de felicitat». A més, el xef al·legava que era la justa guanyadora del reality culinari. «Ho va fer millor que els altres». A això s'hi suma que Cruz sempre ha assegurat que aquest gest que va tenir Tamara no ha afectat a ningú del seu entorn i ha deixat clar que a la seva parella no li va molestar en absolut. I ara s'ha tornat a pronunciar sobre el tema tan sonat de les seves aventures amoroses en una entrevista a la revista 'Lecturas', on apunta clarament: «Al programa, no he tingut cap tipus d'aventura amorosa». Però això no treu que algunes concursants s'hagin enamorat d'ell, o això s'ha especulat sobre una aspirant gallega.

«És una noia gallega que no està enamorada de mi. Té molta passió per la gastronomia i vol venir a l'ABaC perquè està enamorada del concepte del meu restaurant», ha aclarit. I, respecte aquests petonets inesperats que desencadenen rumors al programa, el xef té molt clar a qui culpa: «Això és culpa de les celebrities, que són molt desinhibides. Hi ha hagut edicions on et poses a vacil·lar i fas conya, però a l'aspirant d'aquesta edició no li he fet ni mitja conya».

D'altra banda, Cruz assegura que des que va començar a 'Masterchef' es cuida més. «Presumit no, però soc una persona a qui li agrada aprendre. I, tot i que no m'importa gaire la meva imatge, quan veus que et fan alguna cosa que et et queda bé, ho aprens. Jo vestia molt malament».

No hi ha dubte que el xef passa per una gran etapa, tan professional com personal, ja que la seva relació amb Rebecca segueix vent en popa. És més, la brasilera fins i tot el va anar a veure en una de les edicions per fer-li una sorpresa. «Va ser una sorpresa meravellosa. Va aparèixer la Rebecca i em va encantar! Soc tímid i em costa entendre que la meva vida sigui interessant».

Pel que fa a Tamara Falcó, no pot ser més feliç amb la seva parella, Íñigo Onieva, qui sembla haver encaixat perfectament a la seva vida.


Comentaris

envia el comentari