Jordi Cruz i el seu moment més tens a 'Masterchef': «Quina bufetada tens, Gonzalo»

Maria Gómez va voler-lo posar a prova mostrant-li un dels moments més tensos de ‘MasterChef’: quan Gonzalo, participant del certamen, va negar a menjar-se una crema elaborada per Cruz en al·legar que «està salada»

Jordi Cruz, en arxiu
Jordi Cruz, a La2, visiblement molest en mostrar-li una de les seves escenes més recordades a 'MasterChef' | RTVE

Jordi Cruz és un dels cuiners més reconeguts del panorama estatal. Més enllà de la seva excelsa tasca al capdavant de l’Àbac —reconegut amb 3 estrelles Michelin— el xef fa encara més gran la seva figura en ser un dels jutges del cèlebre programa ‘MasterChef’. Programa on, per cert, acostuma a destacar per la duresa amb la qual critica alguns dels plats dels participants.

A vegades, però, a Cruz se li gira la truita i ha de respondre a les preguntes més insospitades. El cuiner, en aquesta línia, va assistir a ‘Ese programa del que usted me habla’ de La2 i la presentadora, Maria Gómez, va voler-lo posar a prova mostrant-li un dels moments més tensos de ‘MasterChef’: quan Gonzalo, un participant del certamen, va negar a menjar-se una crema elaborada per Cruz en al·legar que «està salada».

Jordi Cruz, a quadres: «Quina bufetada tens»

Jordi Cruz, en arxiu
La cara de Jordi Cruz, just després que el participant Gonzalo li digués que la seva crema de carxofa esrava massa salada   | La 1

 

Tot just concloure el vídeo, Jordi Cruz, de braços creuats i amb la mirada fixe, explicava: «Ai Gonzalito, Gonzalito... quina bufetada tens encara...». El cert, més enllà de la polèmica, és que la negació del participant a menjar-se el seu plat va ser molt comentada i ara, doncs, Maria Gómez no ha volgut deixar-ho passar en mostrar-li de nou el vídeo. «Quan ens jutgen ja no ens agrada, Jordi Cruz?», tuitaven des del programa de La2.                     

                 


Comentaris

envia el comentari