Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi Évole dubta de la pluralitat de TV3: «Ha contribuït en el procés»

El periodista ha entrat a valorar la polèmica generada en l'entrevista d'Albert Rivera amb Lídia Heredia
Imatge d'arxiu de Jordi Évole | CatalunyaDiari.cat

 

Poc podia imaginar Jordi Évole que el seu retorn a 'El món a Rac1' es convertiria en un gran mal de cap. El periodista ha estat molt qüestionat després de l'última secció del programa que ha presentat, on ha entrat a valorar de ple la picabaralla verbal que van mantenir Albert Rivera i Lídia Heredia a TV3.

 

Després que Jordi Basté posés el debat sobre la taula i Iñaki Gabilondo, convidat a l'espai del presentador de 'Salvados' evités posicionar-se, admetent que no veu la televisió pública catalana i que per tant no compta amb suficient informació, Jordi Évole va decidir donar una perspectiva que ha resultat polèmica.

 

Si bé inicialment semblava que defensaria la posició de la presentadora de 'Els Matins, assegurant que «Lídia Heredia és la millor periodista que té TV3 i Albert Rivera s'equivoca fent un discurs tan agressiu i agre, que perd força», el comunicador va acabar posant-se en contra de l'audiència per carregar contra la cadena.

 

Jordi Évole qüestiona la pluralitat de TV3

Jordi Basté i Jordi Évole a 'El món a RAC1' | RAC1

 

Després del seu comentari, Jordi Évole va voler-se posar a la pell d'Albert Rivera i expressar que «hauria d'haver-li dit» a Lídia Heredia perquè la seva resposta fos més efectiva. «TV3 ha contribuït que el procés sigui el que és. Això és innegable, sent una cadena pública», va començar.

 

Però el periodista no es quedaria aquí, reconeixent que els seus amics «independentistes em diuen que TV3 ha de defensar 'això nostre'», doncs és l'únic espai per on difondre la situació. No obstant això, Évole considera que «TV3 hauria de ser més plural».

 

Quim Torra, el màxim responsable

No suficient amb els dos primers dards llençats, Jordi Évole va prosseguir amb la seva crítica vers la cadena pública de Catalunya. «Una de les primeres mesures que pren el govern de Quim Torra és injectar milions a TV3», considerant-ho una mostra de com es desenvolupa la informació autonòmica.

 

«No crec que aquesta sigui la prioritat del país», lamentava el periodista, alertant que «hi ha instituts d'ensenyament a Cornellà que estan fets un desastre», pel que les mesures i les inversions s'haurien de dirigir a recuperar les regions més danyades de Catalunya.

 

Twitter carrega contra Jordi Évole

Una vegada conclosa l'entrevista, diferents usuaris de Twitter van començar la seva càrrega contra el presentador de 'Salvados'. Jordi Évole no va poder evitar convertir-se en el centre d'atenció després del programa, sent criticat per tots aquells que valoraven negativament les seves afirmacions fetes a RAC1.