MINUT A MINUT

🔴 Totes les reaccions i mobilitzacions per la sentència del procés

Jordi Évole presentarà ‘Hasta los 100 y más allá’ a Antena 3

Es tracta d’un programa d’entrevistes a persones que hagin superat un segle de vida
Jordi Évole presentarà 'Hasta los 100 y más allà' a Antena 3 | Antena 3

 

Jordi Évole està d’enhorabona. El presentador català no ha parat de rebre bones notícies els darrers mesos i sembla que continuarà així. Aquest estiu, Netflix ha incorporat a la seva plataforma alguns dels episodis més destacats del programa ‘Sálvados’, que ara arribarà a molta més gent, fins i tot a altres països, i es podrà veure en qualsevol moment.

 

A més, el programa ‘Bienvenidas al Norte y al sur’ que Évole va produir va assolir un gran èxit d’audiència. Sembla que el format on les dones grans són les protagonistes agrada molt als teleespectadors i el presentador ho ha sabut veure. Així, ara aposta per un nou espai protagonitzat per gent gran.

 

‘Hasta los 100 y más allá’

Aquest cop, però, el periodista deixarà La Sexta i farà el salt a Antena 3 per presentar ‘Hasta los 100 y más allá’. Es tracta d’un programa especial on Évole entrevistarà persones que tinguin més de 100 anys. El presentador de Cornellà buscarà conèixer les seves històries, veure com és el fet de viure més d’un segle, com ha estat el passat i com ha anat canviant el país fins a l’actualitat.

 

 

Fins al moment poc més se sap d’aquesta nova aventura televisiva. Antena 3 ha emès un petit avanç on Jordi Évole surt parlant amb una senyora en un parc, dient-li que no aparenta tenir la edat que té o preguntant-li per quants nets té. No obstant això, des d’Atresmedia encara no han donat més detalls sobre el format ni ha donat a conèixer quan es començarà a emetre. Es preveu que sigui de cara a la tardor, el que suposa doble feina per Évole, ja que aquest setembre també començarà la nova temporada de ‘Sálvados’.

 

Un estiu molt mogut a Twitter

Si una cosa està clara, és que Jordi Évole diu les coses tal com les pensa i no es talla a l’hora de fer-ho públic a través de les xarxes socials. Així ha estat també aquest estiu, on el periodista ha utilitzat Twitter per comentar i fer broma de les notícies més destacades de l’actualitat.  Una d’elles amb la marxa de Cristiano Ronaldo del Reial Madrid, publicant una imatge d’un anunci d’una marca de maletes que protagonitzava el jugador portuguès. «Feia temps que anava donant pistes», va comentar Évole.

 

El que no va fer tanta gràcia als seus seguidors, però, va ser el tuit que va publicar després que Pablo Llarena decidís rebutjar l’extradició de Carles Puigdemont per malversació i retirar les euroordres contra els polítics independentistes que són a l’estranger. «Llarena deixa-ho», va publicar el periodista, provocant que molts dels seus seguidors critiquessin que es posicionés sobre el tema.

Comentaris