ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Jordi Évole presentarà un nou programa per millorar la relació entre Catalunya i Espanya

«Benvinguts al nord, benvinguts al sud», és el títol provisional del nou espai televisiu del periodista català

Jordi Évole
Jordi Évole en una imatge d'arxiu   | CatalunyaDiari.cat

Jordi Évole és un els periodistes que s’ha significat més durant aquest procés sobiranista català. Si bé és cert que sempre ha mostrat  les seves reticències amb el projecte independentista de Junts per Catalunya, Esquerra i CUP, també ho és que ha intentat traçar camins en tot moment entre catalans i espanyols.

A cavall del programa que l’ha fet passar de ‘Follonero’ a periodista reputat, Jordi Évole s’ha encarregat de millorar les relacions existents entre l’escena política estatal i, sobretot, entre la població. Potser per això, el nou projecte d’Évole continuarà vetllant per aquesta directriu: desdramatitzar el conflicte polític català.

El nou programa d’Évole, per millorar les relacions entre Catalunya i Espanya

«Benvinguts al nord, benvinguts al sud», és el títol provisional del nou programa del periodista criat a Cornellà de Llobregat. Segons ha tret a la llum ‘El Mundo’, el programa estarà inspirat en un programa de ‘Salvados’, en el qual Oriol Junqueras visitava una família arrelada a Andalusia i debatia sobre la independència amb els seus membres.

El programa, emès l’any 2015 a ‘La Sexta’, va ser aplaudit per gent d’ambdós bàndols i això ha animat al periodista —que compta amb el suport d’’Atresmedia’— en embarcar-se en un projecte que presenta moltes similituds amb el programa citat.

Imatge del programa de 'Salvados', amb Junqueras al fons, que inspira el nou programa d'Évole
Imatge del programa de 'Salvados', amb Junqueras al fons, que inspira el nou programa d'Évole | Atresmedia

 

Set avies catalanes visiten Andalusia

És la idea inicial del programa. En aquest cas, Jordi Évole pretén que set ancianes de Catalunya viatgin a Andalusia per abordar amb la gent d’allà el conflicte català.

El camí, però, no només prendrà una única direcció. Ja que segona relata el mitjà citat anteriorment, diverses avies andaluses emprendran el camí a la inversa i acudiran a Catalunya per entendre una mica més el conflicte existent.

Finalment, falta per decidir on s’emetrà el programa. La lògica indica que aquest s’emetrà a ‘La Sexta’ en ‘prime time’—plataforma mare i fetitxe del periodista català—. Tot i això, són molts els que indiquen que el programa podria fer el salt a ‘Antena 3’.


Comentaris

envia el comentari