Jordi González reapareix per explicar la veritat sobre la seva situació

El veterà presentador reapareix per aclarir-ho tot
Jordi González durant una emissió de 'Supervivientes'
Jordi González reapareix per posar punt final als rumors sobre la seva vinculació amb Mediaset | CatalunyaDiari

La desaparició d'un dia per l'altre de Jordi Gonzálezcom a presentador de Telecinco ha fet que s'hagi convertit en el centre de la polèmica durant les últimes setmanes. Tot va començar amb la sorpresa que es van dur els seus seguidors en conèixer que seria Sonsoles Ónega l'encarregada de presentar i conduir l'emissió dels diumenges de la 'Casa Fuerte' el nou 'reality' estiuenc de Mediaset on diversos personatges famosos lluitaran per aconseguir el gran premi final.

Amb tot això, era el mateix Jordi González qui en el seu últim programa com a presentador de 'Supervivientes' feia un discurs que sonava a comiat i que deixava a l'audiència una mica desconcertada: «Si no s'expressa, la gratitud no val res. Vull donar les gràcies de cor a Paolo, Manolo, Jaume, Paco, Pedro, Alfredo, Ángelo, Cristina per la confiança que han dipositat en mi», deia el català en el seu últim 'speech' a Telecinco.

Jordi González reapareix a Twitter per posar punt final a la polèmica

Telecinco feia un nou moviment inesperat en prendre la decisió de posar al capdavant del debat final de 'Supervivientes' a Sonsoles Ónega i no a Jordi González com tothom s'esperava. Totes aquestes decisions de la cadena van fer que els rumors d'una possible separació entre Jordi i Mediaset guanyessin més força. A tot això, se li ha de sumar que el presentador va prendre la decisió de deixar inactiu el seu compte d'Instagram quelcom que va sorprendre moltíssim als seus seguidors i que Jordi va haver d'aclarir per tal de tranquil·litzar-los.

Unes setmanes després de tot l'enrenou generat, el català ha decidit parlar i posar punt final a la polèmica d'una vegada per totes i ho ha fet a través de Twitter: «La veritat és que estic molt bé, sóc molt afortunat, i que per més que hi hagi qui s'entesti a pertorbar la relació, la meva vinculació amb Telecinco és estupenda i va per llarg. I he apagat el meu Instagram perquè sí», sentenciava el presentador a les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari