Jordi González aclareix els rumors i nega que tingui fills

Els nens amb els quals ha posat en una tendra imatge són Río i Diego, els fills de Lorena Castell i María

Jordi González presentador de 'GH Dúo: El debate'
Jordi González ha hagut de desmentir la seva paternitat | TELECINCO

Els personatges que acostumen a no donar mai detalls de la seva vida privada estan sempre en el punt de mira de la premsa del cor. Qualsevol comentari o publicació a les xarxes socials, pot ser sospitosa d'una nova informació que podria revelar detalls de la vida que duen a terme més enllà de les pantalles.

I víctima d'aquest fenomen ha estat fa pocs dies el presentador del debat de 'Supervivientes', Jordi González. El català mai ha volgut explicar res de la seva vida privada, de fet no se li coneix cap parella, ni si té el desig o no de tenir fills.

La foto amb Río i Diego

No obstant això, la publicació d'una imatge amb dos nens als braços ha fet saltar les alarmes i molts han estat els que han insinuat que podria tractar-se dels seus fills. Però res més lluny de la realitat, ja que González estava gaudint de la tarda amb dues amigues, que sí que són mares, i ell només va voler fotografiar-se amb els seus fills com un gest d'amor i amistat. Davant els rumors, la periodista Pilar Eyre va ser l'encarregada d'aclarir els dubtes i confirmar que González no té fills i que, segons ell, «ja estic més per a avi, que per a pare».

De fet, els nens amb els quals ha posat en una tendra imatge, són Río i Diego, els fills de Lorena Castell i María, una de les representants més conegudes de molts famosos. Així que, encara que molts dels fans del presentador haguessin volgut que els preciosos nens fossin seus, el cert és que González està molt centrat en la seva faceta professional i els nens, de moment, només els té per a posar en una imatge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Río, Diego y yo os mandamos besos de san Isidro

Una publicación compartida por Jordi González (@jordiglez) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari