Jordi González aconsegueix la primera confessió de José Antonio Avilés

El col·laborador s'ha compromès a explicar-ho tot quan torni a Espanya

Violeta a 'Viva la vida'
El col·laborador s'ha compromès a explicar-ho tot quan torni a Espanya | Telecinco

Fa dies que 'Supervivientes' ofereix a José Antonio Avilés visionats de vídeos del que s'està dient d'ell a Espanya, per poder donar-li l'oportunitat de construir  una coartada i preparar-se pel seu retorn a casa. Avilés ho entén com un atac del programa a la seva persona, però el que no sap és que la realitat que li espera en territori espanyol és molt més dura i forta del que es pugui arribar a imaginar.

Són desenes els testimonis que han sortit a la televisió a cara descoberta, comptant les males passades que els ha colat Avilés, fins i tot Kiko Matamoros, que ha avançat que algunes d'aquestes acusacions són molt greus i que de ser veritat, podrien suposar un veritable maldecap pel col·laborador de 'Viva la vida'.

Avilés admet haver-se equivocat en el passat

Aquest diumenge Jordi González ha volgut parlar amb Avilés per intentar sostreure-li alguna pista del que serà la seva defensa quan torni a Espanya i ell ha dit que tot el que hagi de dir ho dirà en el seu programa 'Viva la vida', un cop arribi a Espanya. Segons sembla, el col·laborador hauria parlat amb el responsable del format dels caps de setmana i aquest li hauria garantit la seva permanència. Altrament, no s'entendria que estigui tan convençut que tindrà un espai on explicar la seva coartada.

En diverses ocasions semblava que el jove anava arrencava a explicar alguna cosa nova, però no ho ha acabat fent. Només ha confessat a González que en el passat s'ha equivocat moltes vegades i que algunes de les coses que s'han dit són certes, però altres tantes no. Veurem si en la seva tornada a Espanya aconsegueix reunir totes les proves necessàries per no quedar com el barrut que estan volent dibuixar sobre la seva imatge.


Comentaris

envia el comentari