YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jordi González es mulla amb una arriscada broma a GH VIP: «Seran independentistes, que em tenen mania»

El presentador català no va dubtar a fer bromes amb un tema que l’ha portat molts mals de cap

Jordi González
No és la primera vegada que el presentador parla sobre la independència catalana | G3

Jordi González és un dels presentadors d’aquesta edició de GH VIP 7. Tot i que va començar només presentant els debats de diumenge, l’operació a la qual s’ha sotmès Jorge Javier Vázquez ha fet que passi a liderar també les gales de dijous, compartint el paper amb Carlos Sobera els dimarts.

Si bé González es caracteritza per la seva tranquil·litat i serenor a l’hora de presentar –molt allunyat de l’humor i l’espurna de Jorge Javier o Sobera- el debat del passat diumenge va portar sorpreses pels espectadors. A més d'esbroncar Kiko Jiménez pel seu excés de protagonisme en una gala on va haver de cridar diverses vegades per demanar silenci entre els seus companys, el català també va tenir temps per fer bromes.

Allunyat de la independència

El presentador, nascut a Barcelona, prové de pares i avis catalans. Així, és perfectament normal que parli del tema polític que  està afectant el territori. Al programa ‘Viva la vida’ va parlar sobre l’independentisme, opinant que «és molt amateur, és com absurd».

 A més, també va comentar que el procés havia «fracturat la societat catalana» i la seva família. Allà va deixar clares les seves idees: «Sincerament, no sé encara per què seria millor que Catalunya fos independent. I com no ho sé, em reservo el dret a no ser independentista».

«Em tenen mania»

Així, al debat del passat diumenge alguns col·laboradors van comentar-li que el veien molt delgat. Jordi ho va contradir: «L’altre dia a Barcelona pel carrer em van dir ‘Has guanyat un parell de quilos, no'?» comentava. «Serien independentistes, que em tenen mania», va acabar bromejant el presentador.

El debat va continuar amb normalitat que caracteritza el programa i la broma es va quedar a l’aire. Ara només queda saber si aquestes paraules també perseguiran Jordi González o si la gent deixarà de «tenir-li mania».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari