Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi González confessa que té disputes amb el seu germà per la independència

«Per no confrontar-nos no parlem del tema», ha afirmat a 'Viva la vida'
Jordi González a 'Viva la vida' | Telecinco

 

El presentador català Jordi González ha reconegut al programa de Telecinco 'Viva la vida' que el procés català estaria provocant certs problemes en les seves relacions familiars. Ell mateix li ha confessat a Toñi Moreno que amb el seu germà evita parlar de la independència de Catalunya, tot per no provocar un conflicte entre ells a causa de les seves opinions diferents.

 

«El meu germà pensa d'una forma, jo penso d'una altra i per no confrontar-nos no parlem del tema», assegura González en l'entrevista. El presentador, per la seva banda, es declara no independentista i confessa, que, com el seu germà, moltes persones s'han enfadat amb ell per no estar a favor de la independència.

 

Jordi González, molt dur amb el procés

«Em sembla un despropòsit, crec que ho estan fent malament a propòsit», afirma contundent. A aquestes paraules afegeix: «Jo crec que es pot plantejar qualsevol cosa, fins i tot la independència, però des de la intel·ligència».

 

Per Jordi González, la forma en què s’està duent a terme el procés català no és més que una manera d’encobrir els problemes dels partits polítics catalans: «Jo penso que en un moment en el qual la corrupció s'està menjant els partits més importants a Catalunya, s'estén una immensa bandera catalana sobre tota aquesta porqueria i 'reclamem el dret a ser un estat'».

 

Jordi González parlant amb Toñi Moreno sobre la independència | Telecinco

 

A més, Jordi González argumenta la seva opinió afirmant que encara no ha trobat un motiu per fer-se independentista. «No sé per quin motiu seria millor que Catalunya fos independent, i com no ho sé em reservo el dret a no ser independentista, però llavors hi ha molta gent independentista que s’enfada amb mi».

 

No acaba encara i segueix criticant la manera en què s’estan fent les coses a Catalunya per aconseguir ser un estat propi: «Jo no crec en aquesta independència que s’està plantejant perquè em sembla molt amateur».

 

Crítiques contra els líders independentistes

«La societat catalana s'ha fracturat, la meva pròpia família», assegura Jordi González, parlant de la situació amb el seu germà. «Això està passant a moltes famílies, mentrestant els que provoquen tot això estan rient una mica, jo crec, del que han provocat».

 

D'aquesta forma acaba sentenciant: «No crec que estiguin prenent-se seriosament res, ningú, només el poble, que és el més important, aquests milions de persones que surten, amb tot el dret del món, de reivindicar el que consideren just».