Jordi González com mai l’havies vist: la realitat darrere les càmeres

Als seus 57 anys, el presentador català és un dels rostres més coneguts de la televisió

Jordi González presentant 'Gran Hermano'
Jordi González és un dels presentadors més estimats de la televisió | GTRES

El món de Telecinco presenta unes celebritats amb un aspecte perfecte. Els presentadors dels ‘realities’ més importants de la cadena passen nombroses hores a maquillatge i vestuari perquè els milions d’espectadors que sintonitzen el canal no vegin cap defecte als seus rostres. Darrere les càmeres, però, la realitat és una altra ben diferent.

I és que, encara que ells no vulguin, presentadors de Mediaset com Jorge Javier Vázquez, Mónica Naranjo, Sandra Barneda o Jordi González arrosseguen molts anys de televisió i fama i això s’acaba notant d’una manera o altra. Ha estat aquest últim qui ha volgut compartir una fotografia ‘al natural’, lluny de maquillatges, bons vestits i, fins i tot, gran quantitat de cabell.

El presentador es deixa veure 'al natural'

El català ha volgut compartir amb els seus seguidors la seva realitat. Si bé durant els últims anys se l'ha pogut veure presentant les gales de 'Gran Hermano' amb el cabell negre, o fins i tot ros, ara ha volgut deixar veure que no passa res per acceptar que els anys passen per tots.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi González (@jordiglez) on

Amb canes, poc cabell i molt més front del que està acostumat a ensenyar, Jordi González és l'enveja de molts als seus 57 anys. Tot aquell qui surt a televisió –i més si parlem de cadenes tan importants i seguides com Telecinco- s’arregla fins a l’últim mil·límetre per ocultar els seus defectes. Però el català ha volgut anar un pas més enllà, i és que no té raons per ocultar-se: tots els anys que es mostren al seu rostre els ha passat sent un dels presentadors més estimats i carismàtics del país, i això ningú s’ho podrà treure.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari