Jordi González la va pifiar a 'Secret Story'

Jordi González no està bé: no és només el seu aspecte, hi ha un altre detall

Jordi González ha fet alguna cosa a 'Secret Story' que ha deixat estupefactes a tots

Jordi González ha preocupat aquests dies els seus seguidors quan se l'ha vist amb un aspecte desmillorat, que ha deixat clar que no està bé. Aquest diumenge a la nit, a la gal·la de 'Secret Story', la va pifiar amb la informació sobre les votacions, i ha tornat a quedar demostrat que no passa pel millor moment i que la pressió li passa factura. Últimament rep moltes crítiques a les xarxes socials per la seva manera de presentar el 'reality' o de tractar els col·laboradors.

Jordi González la pifia a 'Secret Story'

Fa uns dies, l'organització del programa es va equivocar comptant les nominacions, per la qual cosa va haver de demanar disculpes. I aquest diumenge, es va produir un altre error, en què va ser Gónzalez qui es va equivocar-se. Ho va fer quan va connectar en directe amb la casa per informar dels percentatges cecs de les nominacions esmentades, que van fer que els candidats a ser expulsats, Sandra Pica, Julen i Cynthia, es mantinguessin en tensió.

Així, en pantalla va aparèixer que un tenia el 73,4 % dels vots, un altre el 22,9 % i el tercer el 3,7 %. Amb aquestes dades, el presentador va exclamar que «un de vosaltres s'emporta les tres quartes parts dels vots», i després, es va equivocar en preguntar a Cynthia: «Cynthia, tu vas ser la més votada en les nominacions pels teus companys. A què es deu? Tu creus que és just?».

La concursant es va quedar molt seriosa i perplexa la informació donada pel presentador i es va justificar. Va respondre a González que «al final, sóc votada per les persones amb qui tinc menys amistat o menys contacte a la casa. Cada vegada som menys i és més complicat fer les nominacions».

Els espectadors de 'Secret Story' carreguen contra Jordi González

El públic va esclatar a les xarxes perquè ell havia mentit. Cynthia no va ser qui més vots va rebre dels altres, sinó Sandra Pica. A més, de fet, dels tres nominats, l'ex de Canales Rivera va ser qui menys en va obtenir: Sandra en va obtenir 14, Julen en va aconseguir 11 i Cynthia 10.

Twitter es va omplir, fonamentalment, de missatges en contra de Jordi González i del mateix programa, que criticaven que el presentador no està preparat per posar-se al capdavant del reality.  Així, es van poder llegir comentaris com «És un llast com a presentador. Sempre s'està confonent amb mil coses», i d'altres que asseguraven que «s'inventa la majoria de les coses que diu des de fa anys».

D'altres el titllaven de mal presentador, asseguraven que no veu el programa i que «li és tot igual, no sap del que parla i dono les gràcies que se sàpiga el nom dels concursants. Per què no ho deixa?». Fins i tot, n'hi va haver alguns que van demanar el seu acomiadament: «El que haurien de fer és jubilar-lo. Cada cop fa més el ridícul pifiant-la».

Jordi es veu obligat rectificar

L'enrenou va ser de tal magnitud que aquest va haver de rectificar connectant novament en directe amb la casa. Visiblement seriós va demanar disculpes a Cynthia, argumentant que «els nostres fans ens avisen que hem donat una dada errònia: no vas ser la més votada pels teus companys, va ser Sandra. Disculpes i gràcies als nostres seguidors per l'apunt».