Presentador Jordi González al plató de Supervivientes

Jordi González pateix una forta caiguda a les escales del plató de 'Supervivientes'

Les imatges no s'han pogut veure en directe, però just després que el presentador dónes pas a l'espai publicitari, s'ha sentit un fort cop i una queixa seva

La televisió en directe sempre ens proporciona molts moments fruit de la improvisació o de l'actualitat del moment i això ho té molt clar Telecinco, que sempre, per norma general, emet els seus programes en rigorós directe, sabent que això és un reclam per a l'audiència. Aquesta audiència sempre prefereix veure el que passa a cada moment i no espais gravats que donen molt poc marge a la interacció del públic. Aquest directe no sempre dóna bones respostes a la cadena de Paolo Vasile i avui hem pogut presenciar uns segons d'infart durant l'emissió de 'Supervivientes'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jordi González estava presentant el debat dels diumenges i, abans de donar pas a la publicitat, ha hagut de llegir una promoció d'una nova pel·lícula que està produïda per Telecinco Cine. En aquest moment ha tret un collaret que servia per a promocionar la ficció centrada en el treball en equip, que li ha servit al presentador per a fer gala de la bona companyonia i del treball en equip que hi ha en el seu programa.

Per a això ha volgut regalar aquest penjoll a una de les càmeres del programa que es trobava bastant lluny del centre del plató. De fet, el presentador a mesura que anava pujant les escales de públic per a arribar a la seva companya, ha començat dient que estava bastant distanciada, però, amb tot, ha seguit fins a arribar a ella. Una vegada ha lliurat l'objecte, s'ha disposat a refer el camí, baixant les escales del plató per a arribar al centre del set. Però segurament per la falta de llum que hi ha en la magrana com que no hi ha públic, el presentador ha sofert un contratemps i ha relliscat per les escales.

Aquest moment no s'ha pogut veure en antena pel fet que no hi havia cap càmera que l'estigués seguint, però sí que s'ha sentit pel micròfon del plató. Durant uns segons s'ha sentit un fort soroll acompanyat d'una queixa per part de González. Just després d'aquesta caiguda, el programa ha marxat a publicitat i no hem pogut veure com ha sortit d'aquest accident el català.

Ja quan s'ha acabat el bloc publicitari, hem pogut veure a Jordi en el seu lloc de presentador totalment fora de perill i sense cap evidència visible del que li havia passat uns minuts abans. El presentador ha admès en diverses ocasions que és despistat i una miqueta maldestre, alguna cosa que ens ajudaria a entendre l'esglai que ens ha donat durant l'emissió del programa.

Preocupació per l'estat de salut del presentador

Si bé és cert que des que Jordi González va tornar a televisió després d'estar un temps allunyat del mitjà només ha rebut crítiques pel seu paper com a presentador dels debats de 'Supervivientes', ara ha aparegut un nou corrent que demana una mica de respecte i treva per al català.

Fa uns dies González relatava en una entrevista que estava travessant una etapa personal molt depressiva i que no recorda haver viscut mai abans una cosa semblant. No obstant això, assegura que continua treballant, tot i que admet que si fos per ell, no ho faria. Va ser aleshores quan va afirmar que durant la pandèmia va perdre la meitat de la seva valuosa fortuna i que potser per això continua presentant programes de televisió.

Alguns espectadors creuen que si el periodista està passant una època tan complicada, potser no l'ajuda res llegir milers de comentaris criticant el seu paper en Telecinco. Veurem si aquesta sol·licitud es respecta o si continuarem veient opinions que tiren per terra el treball de González davant els debats de 'Supervivientes'.