Jordi González fa les paus en directe amb Alba Carrillo

El presentador català s'ha reconciliat amb la model, després del malentès que van tenir en el passat

Jordi González fa les paus amb Alba Carrillo | Cedida

Jordi González torna a ser el presentador de 'El Debate de GH VIP', i un any més el català ha hagut de moderar un programa marcat per un al·licient, la seva enemistat amb una de les participants del reallity, Alba Carrillo.

Un malentès va acabar en una baralla

El presentador català ha tornat a Telecinco després de ser el conductor del debat de 'Supervivientes'. En aquesta edició del VIP, Jordi González ha mostrat la seva preocupació perquè dins del reallity, té una enemiga íntima, i un conflicte sense resoldre. Es tracta d'un malentès que el català va tenir amb Alba Carrillo. Segons ha explicat el presentador a 'Viva la Vida', tot va sorgir quan ell mateix va defensar Ylenia durant una baralla amb Alba, dient-li a la model que «no es podia tenir la pell tan fina», a partir d'aquí, l'exparella de Feliciano López es va enfadar amb el català i va treure de context les seves paraules, fins al punt de reconèixer públicament la seva mala relació.

Jordi González presentador de 'GH Dúo: El debate'
Jordi González explica els seus probelemes amb Alba Carrillo | TELECINCO

 

Jordi González va començar el programa amb la intenció de fer les paus amb Alba Carrillo, i així va ser. Tot va començar quan es va iniciar el típic joc on els espectadors fan preguntes als concursants a través de les xarxes socials. Un usuari de Twitter va preguntar a Alba Carrilo sobre dues persones, Jordi Gonález i Antonio David, fent-li escollir entre els dos.

Alba Carrillo i Jordi González fan les paus

La resposta de la model va ser: «Com a presentador, Jordi, i com a company Antonio». D'aquesta manera, el català es va dirigir a Alba i li va preguntar si la seva enemistat s'havia arreglat, en un intent de fer les paus per part del presentador. «Totalment» va respondre la col·laboradora de 'Ya es mediodía', deixant clar que per part seva tot estava arreglat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari