Primer pla de Jordi González

Jordi González perd el control en directe: «Empanat de m****»

El presentador no compta amb el favor del públic

Jordi González no està passant per un bon moment televisivament parlant. El presentador rep moltes crítiques gairebé de manera contínua per part de l'audiència.

Molta gent ha jutjat la seva actitud davant de les càmeres, arribant a perdre el control diverses vegades. De fet, el 'Debate de Secret Story' que s'emet els diumenges es troba en plena decadència.

«Els debats són dolents, però són pitjors amb Jordi González», l'han atacat a les xarxes. «Jordi González torna a les deu amb #SecretNoche14 perdent audiència (13.4% i 1.365.000)».

Tant és així, que Mediaset ja prenia la dràstica decisió d'apartar-lo del 'prime time'. Les gales que presenta reuneixen uns resultats d'audiència molt pobres, amb prou feines assolint el 13% de share. Un fet veritablement desastrós venint de part d'un veterà com González.

«Jordi treu tota l'emoció al programa, de debò», lamenten els espectadors molestos. «Crec que va sent hora de cares noves».

Jordi González
Jordi González, molt criticat per la seva feina. | Mediaset 

Ja fa unes setmanes que Telecinco decidia escurçar l'horari del debat i el 'late night' va quedar relegat per l'emissió del documental de Dolores Vázquez i el cas de Rocío Wanninkhof.

Diumenge passat, 28 de novembre, el programa tornava a quedar-se sense el seu horari habitual per culpa de Jesús Calleja.

Sembla que el català no acaba d'empatitzar ni amb el públic ni amb els concursants del programa, cosa que suposa un problema seriós. A més, això també provoca que es converteixi en l'objecte de les crítiques.

La seva actitud amb els concursants tampoc ajuda, ja que els escridassa en directe i els engega amb expressions com «calleu ja, cony!».

El presentador comença a notar que alguna cosa no va bé a plató i ho ha demostrat. Dos dels col·laboradors presents al debat van entrar en una forta discussió.

Jordi González perd el fil del debat

«Com a persona, et dono un 10, però com a concursant et dono un zero, t'has passat el dia dormint. Fins i tot, t'has sentit amb la disfressa de planta», acusava Steisy a Julen.

«Primer de tot, calma't una mica, que acabo d'estar tancat tres mesos en una casa», matisava el concursant de 'Secret Story'.

«Segon, recordar-te que quan et vaig veure per últim cop a 'Mujeres y Hombres' et vaig dir que sempre tindries un plat de menjar a casa meva. En sortir, m'assabento que ets qui més canya m'ha donat», retreia a la seva suposada amiga.

L'enfrontament entre tots dos va anar pujant d'intensitat. Tant, que no van tardar a insultar-se i faltar-se al respecte. Una discussió que tots presenciaven de manera inaudita.

Pla del presentador Jordi González parlant i gesticulant
Jordi González perd el control del programa. | GTRES

«Soc tan dolenta, que quan vas arribar a 'Mujeres y Hombres' i no eres ningú, et vas sentir com un rei gràcies a mi», saltava Steisy sense mossegar-se la llengua.

«Ets un empanat de merda», acabava cridant a Julen. Un fet davant el qual Jordi González es veia completament sobrepassat, sense saber com tornar a recuperar el control de la situació.

«Si us plau, Steisy, escolta'l, que tu sempre estàs parlant tu i és ell qui ha estat al concurs», li demanava.

Les xarxes, com no seria diferent, no trigaven a fer treure fum. «Normal, el pobre Jordi és un presentador tan dolent que després centren la gala en els marquesos d'IKEA. El resultat és aquest».

«Sense deixar de banda que no val res, alguns ens quedem dormint sense veure el debat», prosseguien els atacs.

Tot i això, sembla que Jordi sí que s'ha guanyat el favor dels espectadors per criticar Cristina Porta, que reuneix molts detractors.

El presentador no dubtava a opinar sobre l'hora sense càmeres que la periodista i la Luca Onestini havien demanat dins del reality.

«Com es pot demanar una hora sense res?», els deixava anar amb cert desdeny. «Es va parlar, però al final res» arribava a respondre Cristina sense voler entrar en detalls.