La sorpresa que Jordi González ha fet a Lara Álvarez en directe

La presentadora no ha sabut com respondre al seu company

Lara Álvarez ha protagonitzat un dels moments de la nit | Cedida

El presentador dels debats de 'Supervivientes', Jordi González, és molt donat a fer jocs de paraules lligant els diferents temes que es tracten a plató, tot i que de vegades tenen poc sentit. És la seva gràcia.

El programa d'aquesta nit el començava felicitant a totes les mares amb motiu del dia de la mare. Per això, el programa havia preparat algunes sorpreses a les mares que concursen al 'reality', Elena i Ana María Aldon, que han rebut missatges dels seus fills des d'Espanya.

Arribat el moment de connectar amb Hondures, Jordi González ha donat pas a Lara Álvarez dient que volia saludar algú que encara no era mare però que potser el pròxim any sí. La presentadora rebia la pilota sense saber molt bé que contestar.

Seguidament, la presentadora s'unia a la felicitació del seu company a totes les mares que estaven veient el programa i prosseguia donant pas als diferents vídeos que havia de presentar des de l'illa.

No ha estat l'únic gran moment que ha protagonitzat González. A l'inici de la gala ha patit un lapsus relacionat amb una familiar d'un dels concursants que ha acudit a plató per poder defensar la seva parella. El presentador ha hagut de corregir-ho al segon, veient l'enrenou que estava causant als voltants de Telecinco.

Jordi González s'equivoca amb la núvia de Barranc

En la roda habitual de l'inici de gala, Jordi González saludava els col·laboradors i familiars que l'acompanyaven aquesta nit. El presentador saludava una noia i la presentava com a la parella d'AlbertoBarranco, dada que eraerrònia i que ha estat retreta per la resta d'allà presents.

La jove no té relació amb Barranco, ja que és la dona de Jordi, també concursant de l'edició. Després d'això, González demanava a la resta que li perdonessin l'error.


Comentaris

envia el comentari