Imatge de Jordi Hurtado al plató de Saber y ganar i el logo dels 25 anys del programa

L'immortal Jordi Hurtado celebra els 25 anys de 'Saber y ganar'

El veterà programa cultural de La 2 emet aquest dijous a la nit una gala especial des de la sala La Paloma de Barcelona

El programa 'Saber y ganar' ha celebrat aquest 17 de febrer els 25 anys que el concurs porta en antena. En aquest sentit, el presentador de l'espai, Jordi Hurtado, s'ha mostrat «pletòric d'agraïment» per haver arribat a tan magnífica xifra. En aquest sentit, els responsables d'un dels programes més veterans de la televisió espanyola han preparat un programa especial aquest dijous a la nit per commemorar l'aniversari.

En aquest sentit, aquest dijous a la tarda s'ha emès el programa diari habitual, mentre que a partir de les deu de la nit, a través de La 2 i RTVE Play. En aquesta gala, que s'emetrà des de la sala La Paloma de Barcelona, Jordi Hurtado estarà acompanyat per sis dels millors presentadors de concursos de la televisió: Ion Aramendi, Llum Barrera, Carolina Ferre, Antonio Garrido, Goyo González i Luis Larrodera.

Aquests comprovaran en primera persona, des del faristol de 'Saber y ganar' com se senten els concursants que participen en el programa. Els sis prendran part en diverses de les mítiques proves, com 'Cada sabio con su tema', una 'Última llamada' especial dedicada al cinema o una 'Parte por el todo' molt musical.

Jordi Hurtado, acompanyat dels seus fidels companys de programa

Així mateix, Jordi Hurtado tindrà la companyia dels seus companys de programa, com Juanjo Cardenal, Elisenda Roca i Pilar Vázquez, que comentaran algunes de les curiositats de la seva feina i participaran en una 'Pregunta caliente encadenada' molt singular.

També estaran els concursants més destacats d'aquests 25 anys, com els 'magnífics' David Díaz, Manolo Romero, Óscar Díaz, Ana Pérez, José Manuel Dorado o Víctor Castro, que recordaran alguna de les anècdotes que van viure durant el seu pas pel concurs.

Tot plegat per recordar una història conformada per prop de 7.000 programes, pels quals han passat més de 3.000 participants i en els quals s'han fet més de 450.000 preguntes.

Un viatge al passat per recordar els inicis

Després de l'especial pels 25 anys de 'Saber y ganar', La 2 recuperarà el primer programa del concurs, emès 17 de febrer de 1997, per a recordar quines van ser les primeres preguntes, proves i concursants i comprovar què ha canviat i què roman inalterable.

La nit del 25 aniversari del veterà programa es tancarà amb la recuperació del programa número 5.000, que es va emetre l'1 de juny de 2018 i que va comptar amb la participació de sis conegudes cares de RTVE: Roberto Leal, Mònica López, Francine Gálvez, el mag Miguelillo, Lucrecia i José Mota.