Jordi Hurtado i Jordi Évole són cosins segons

El presentador de 'Salvados' ha confirmat la relació familiar amb el presentador de 'Saber y ganar'

Jordi Évole y Jordi Hurtado son primos segundos
Jordi Évole i Jordi Hurtado són cosins segons | CatalunyaDiari.cat

Jordi Évole y Jordi Hurtado no només estan units pel seu nom. Són dos dels professionals televisius amb més prestigi i a més tots dos han nascut en la comarca del Baix Llobregat: Évole a Cornellà i Hurtado a Sant Feliu. El seu vincle més curiós és que són família, concretament són cosins segons.  

Ha estat el presentador de 'Salvados' el que confirmat la connexió familiar que té amb el veterà conductor del programa 'Saber y Ganar'. En el primer programa de la temporada de l'espai que dirigeix a 'La Sexta', Jordi Évole va fer aquesta confessió en el transcurs d'unes converses que va mantenir amb els actors protagonistes de la pel·lícula 'Campeones'

Jordi Évole va explicar l'anècdota als actors de 'Campeones'

Sergio Olmos, un dels actors del film, que serà el candidat espanyol a l'Oscar a millor pel·lícula estrangera, va explicar durant el programa que era un gran seguidor de Jordi Hurtado i del seu concurs.   

Évole, aprofitant l'avinentesa, va fer unes declaracions que van sorprendre tant als seus acompanyants com als teleespectadors. Després d'exclamar: «Home! 'Saber y Ganar'», el periodista va explicar somrient: «Vols que t'expliqui una cosa? Jordi Hurtado és el meu cosí segon».  

Jordi Hurtado «no ho vol reconèixer»

Els membres de l'equip actoral de 'Campeones' van quedar fascinats amb el secret que els va revelar Jordi Évole. Tots van reconèixer que desconeixen aquesta dada. El presentador català va voler continuar amb la broma i va afirmar que és lògic que ningú sabés aquesta relació familiar, ja que «ell no ho vol reconèixer». 

El presentador de 'Saber y Ganar', Jordi Hurtado
Jordi Hurtado en el plató del seu programa 'Saber y Ganar' | RTVE

 

Tot i això, la veritat és que el primer dels dos que havia admès el seu parentesc va ser el presentador del concurs de 'La 2'. Ho va fer l'any 2014, en una entrevista que li va fer a la televisió pública espanyola Toñi Moreno. En aquell moment, Hurtado va reconèixer que ell i Jordi Évole «som cosins». 

El presentador de Sant Feliu va relatar que «el seu avi, Pedro Évole, i el meu pare eren cosins germans». També va admetre que tenia una molt bona relació amb la família Évole: «Hem anat molt a casa dels Évole a Cornellà. M'estimo molt als seus pares». 


Comentaris

envia el comentari