Jordi Martínez assenyalant amunt durant una obra de teatre

Un estimat actor català revela: «No en tinc per viure»

Jordi Martínez ha denunciat la situació en què es troben molts actors

Jordi Martínez és un dels actors  més coneguts del panorama català, i del país. Després de participar en nombroses sèries de TV3 amb paper que són difícils d'oblidar, ara es troba de gira amb dos espectacles diferents, però amb un greu problema que pateixen molts actors i actrius meravellosos: no en té per viure. 

Així ho explica Martínez en una piulada al Twitter, on assegura que tot i que és «brutal!!», ja que està fent gira amb Gran Reserva de RHUM i Cia; i l’Amic retrobat, produïts pel Teatre de l’Aurora d’Igualada, i tot i ser «dos espectacles meravellosos», sentència: «Doncs amb això no dona per viure. Alguna cosa estem fent malament».

Conegut per haver sortit en moltes sèries de TV3

A vegades la noció que tenim sobre els actors i actrius és la d'una bona vida, amb un bon sou, però sembla que la realitat és una altra, ja que els comentaris d'altres coneguts del sector no s'han fet esperar i tots coincidien en el mateix: s'hauria de fer un replantejament. El català és conegut per haver fet de 'Paco' a Ventdelplà; de 'Cisco' a Nissaga de Poder; de 'Kubala' a Kubala, Moreno i Manchón; de 'Jaume Capdevila' a Merlí o per ser 'l'Eusebi Torres' de la  Riera, entre molts altres.

També et pot interessar...