YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Novetats sobre la salut de Jordi Sánchez: «Millora cada dia»

L'actor de 'La que se avencina' continua ingressat a l'UCI per coronavirus

L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell
L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell | Instagram

Des que el passat 6 de febrer va sortir a la llum la notícia sobre l'ingrés a UCI de l'actor Jordi Sánchez, després d'haver donat positiu en coronavirus, els seguidors de 'La que se avecina' estan en alerta i ansiosos per conèixer alguna novetat sobre l'evolució del seu estat de salut.

El popular actor que interpreta Antonio Recio a l'emblemàtica sèrie de Telecinco és un dels actors més estimats del nostre panorama artístic. També a Catalunya, on va interpretar durant anys el personatge del Josep Lopes, a l'aclamada sèrie 'Plats Bruts.

La carrera com a actor de Jordi Sánchez va molt més enllà de la seva interpretació com a veí de Montepinar i fundador d'un imperi del marisc, un personatge que, sense cap dubte, ha regalat rialles i alegria a milions d'espanyols, com ja va fer amb 'Plats Bruts' fa dues dècades.

Novetats sobre l'estat de salut de Jordi Sánchez

La seva companya de repartiment a 'La que se avecina', Nathalie Seseña, ens ha pogut informar sobre l'actual estat de salut de l'actor català. Ho ha fet mitjançant les xarxes socials, en una conversa amb diversos seguidors. Segons Seseña, que interpreta Berta a la sèrie, Jordi Sánchez continua «recuperant-se», assegurant que «està millorant cada dia, camí de la recuperació total». De fet, l'actriu no ha dubtat a augurar que «ben aviat brindarem i celebrarem la vida». 

D'aquesta manera, tot sembla indicar que Jordi Sánchez podrà sortir de l'UCI ben aviat. Tot i això, caldrà esperar les informacions oficials per part de la seva família i entorn, que sempre han demanat prudència i privacitat a l'hora de tractar aquesta qüestió.

La família demana privacitat

Molt pocs detalls han transcendit als mitjans de comunicació des que la trista notícia va saltar a la llum fa ja 12 dies, que assegurava que el seu estat era greu després d'ingressar a l'UCI. De fet, la filtració del seu ingrés hospitalari no va agradar gens a la família de Jordi Sánchez. Fins i tot, segons ha transcendit en diversos mitjans, alguns familiars i cercles pròxims de l'actor es van assabentar de la notícia del seu greu estat de salut per la premsa, cosa que en cap cas és agradable per a ningú.

Per aquesta raó, la família va sortir al pas de la informació a través d'un comunicat publicat en el compte d'Instagram de Jordi Sánchez, on van manifestar la seva ferm desig de salvaguardar la intimitat de l'actor durant la seva estada a l'hospital.

«La família de Jordi Sànchez ha fet arribar un comunicat als mitjans de comunicació amb el qual demanen el màxim respecte i privacitat a l'actor, després que hagi estat hospitalitzat per Covid-19. El Jordi està evolucionant favorablement i esperen poder informar molt aviat de la seva total recuperació», deia el comunicat.


Comentaris

envia el comentari